И пак за държанието ни на пътя!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 14 авг 2004 14:39

Сигорно се е напил като кютук и е тръгнал да кара тоя идеот. :evil: ;
Опасна случка и не я пожелавам на никого. :(
В крайна сметка живота е най-важен, другото са неприятности и разправии.

Гост

Мнениеот Гост » Вто 17 авг 2004 10:08

Определено не требва да се пие алкохол. Който пие и сяда зад волана значи е абсолютен тъпан...

DR._Zlobil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

oligofreni kolkoto iskash

Мнениеот DR._Zlobil » Нед 22 авг 2004 7:48

И НА МЕН РЕДОВНО СЕ СЛУЧВА ДА МЕ ЗАСИЧАТ ДА ИЗКАЧАТ ПРЕД МЕН НА ЧЕРВЕНО И ТН. НО ТОЖА СИ Е БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА КОИТО КАРАТ И СЛЕД ЕДНА БУТИЛКА. КАЙЕТЕ ЗА СРЕСХТАТАА БРЕ ХОРА ТАЗИ НЕДЕЛЯ ИСКАМ ДА СИ ДОНСЕА СТАРИА ПАССАТ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО МОГА ДА МУ НАПРАВИА ДА ЛЕВТИО :)) ОСВЕН КРИЛА :))))

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

2 голфа по-малко...

Мнениеот lyubobg » Нед 22 авг 2004 20:44

22.08.2004 Водач на “Фолксваген Голф 3” загива край с. Равда
Около 8 часа тази сутрин на главен път Бургас – Варна в района на разклона за с. Равда е възниквал пътен инцидент между лека кола “Фолксваген Голф 3” с бургаска регистрация, управляван от 23-годишен жител на Бургас и микробус “Форд Транзит”, също с бургаска регистрация, управляван от 20-годишен шофьор от същия град.

Лекият автомобил се е движил по посока Несебър – Бургас, а микробусът - в насрещното пътно платно. При челния удар между тях водачът на голфа умира на място. Петима от пътуващите в микробуса пътници са настанени в бургаската болница, без опасност за живота. Причините за инцидента са в процес на изясняване, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Поради движение с висока скорост 30-годишен водач на лек автомобил “Фолксваген Голф” от Сливен снощи се е ударил в метален стълб на улица “Янко Сакъзов” в следствие на силния удар на място е загинал возещият се на предната седалка 30-годишен мъж. Водачът е имал 2,41 промила алкохол в кръвта си, предаде БНР.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Нед 22 авг 2004 23:45

Общо взето , като чета,виждам как всички се оплакват от разни неадекватни типове !!!! А найстина кога сте се замисляли вие самите колко пъти сте създавали условия за ПТП или другите участници в движението да ви споменават родата ???? :?: :!:
Аз предлагам всеки да разкаже историика за случка,чиято вина е негова лична ! :!: :!:

Ето аз ще разкажа каква МръсотиКа :cry: направих, която на мен също са правили и съм псувал и беснял,но това е !! :evil:
Като млад Шофер по време на един невероятен дъжд , без изобщо да се съобразя минах през една огромна локва и олях минаващите хора! :!: :cry: Нямах никакъв умисъл,но бързах стращно много и ......
Та по-добре е да започнем от себе си да даваме пример и тогава да анализираме дебилите !!! :!: :twisted:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 23 авг 2004 7:50

:oops: :oops: :oops: и аз съм изпреварвл без видимост и безотговорно и са ме клели та пушек се е вдигало... :oops: :oops: :oops:
знам че нямам оправдание-колкото и да си мисля че съм имал ама се стремя винаги да правя такива издънки поне на място дето е достатъчно широко та да се събереме трима-да няма скачали по канавките.
СЛАВА БОГУ-и досега на НИКОЙ не съм причинил тая гадост!!!!
само псувни е имало-ама тях си ги заслужавам! :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 24 авг 2004 9:41

Ьми с чиста съвест мога да заявя, че никога не изпреварвам, ако нямам 100% условия за това. Щото кат изпреварваш, и не си преценил правилно, стават много лоши работи :( Все пак всички правим нарушения от време на време... случва се и да не постъпим правилно. на такива хора изобщо не се ядосвам, защото се поставям на тяхното положение.
Много се дразня оаче на такива хора, които виждат, че намат абсолютно никакъв шанс за изпреварване и пак се набутват в насрещното платно... абе изобщо то си личи, когато човека прави нещо умишлено или без да иска.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 24 авг 2004 10:33

Точно на 22-ри се прибирахме от Поморие. Ако искате вярвайте ама на тая отсечка Поморие-Несебър всички карат като омагьосани. При ограничение 70 малоумниците карат с 130 и нагоре. И не само там, на няколко пъти ми се изправя косата от кретени дето се мислят за Шумахер или някой друг.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 24 авг 2004 10:39

слънчасват гъзовете...
може и да има перманентни слънчеви уригвания там... :lol: :lol:
между стара и нова гъзора е същото-що народ се изпотрепа там-се състезатели и майстори на меча...
лошото е че покрай сухото гори и суровото... :cry:

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Вто 24 авг 2004 12:03

golf_3_gti написа:Такива емоции, каквито са ми създавали шофьори с рагистрация Ловеч и Плевен, другите сумарно не са :D

Моите наблюдения пък са, че шофьорите с регистрация СО и РК са между най-опасните на пътя.... и без буркан са със специален режим на движениe

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 24 авг 2004 12:09

аз пък като видя СТ направо ситни пъпчици ме избиват...
имам чувството че в тая загора по голямата част са психопати!!
професионалисти-ама истински, такива са ги правили пред мене че направо ме е втрисало....
и що все най якия екшън е от СТ аз нямам логично обяснение...???

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 24 авг 2004 12:11

Това за Стара Загора го потвърждавам след минаването си оттам това лято. Прилагам цитат от една девойка която не кара но ноблюдаваше: "Абе тук нещо много хоатично движението."

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

:

Мнениеот Ото Кац » Вто 24 авг 2004 12:18

абе ние така ще оплюем цялата страна бе.... в крайна сметка няма значение ква ти е регистрацията, а колко ти е акъла.... самоубийци има отвсякъде.... лошото е, че вместо себе си застрашават повече околните...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 24 авг 2004 13:57

Интересното беше че в Стара Загора по светофарите всички се редяха на една опашка и аз нали съм си нахалничък плътно в дясно и най-отпред и това на всеки светофар докато не се намериха и други с рег. ном. "С" дето започнаха и те така.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 24 авг 2004 14:12

niksisoft написа:Интересното беше че в Стара Загора по светофарите всички се редяха на една опашка и аз нали съм си нахалничък плътно в дясно и най-отпред и това на всеки светофар докато не се намериха и други с рег. ном. "С" дето започнаха и те така.

аз подобен номер направих в Ловеч
и някъв бакшиш толко яко ме изпсува, добре че съм със стабилни нерви от време на време и не слязох.. :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”