Шумо изолация
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Павчо аз имам същия проблем като твоя.Обаче май скоро време ще го реша.Проследих откаде ми идва влагата и открих мястото.Дано ти помогна с моя разказ.Вдигнах капака и махнах пластмасата " черната " тази която крие моторчето на чистачките.До него има две тапи които през тях минава шлауфка,а в нея кабелчета..поогледах за начало всичко ок ... посабирало кал,листа ала бала.Поразрових и случино сам закачил тапата.Когато тя за миг се разполя на части.Викам я да пробвам да вида ако капна малко вода каде ще изтече.Хоп троп и след 2,3 мин.започна да се поотича в купето над бушоните.ТА Пафка погледни там тея тапички като вдигнеш капака отпреде в дясно.Дано да е тва че ще ти е мн.сложно иначе ... УСПЕХ
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз да попитам.. мен ми трябва някакъв дунапрен(може и да изолира звука) основно ми трябва да сложа под пластмасите и под корите на вратите да се поуплатни да се позатегнат и да не тракат и скърцат!
въпроса ми е къде мога да си намеря такъв(в София),да речем 1-2см дебелина и на кави цени долу горе !
п.с.
не ми трябва да е скъп или да е добър изолатор.. просто тънък дунапрен или каквото е там
Благодаря много предварително
въпроса ми е къде мога да си намеря такъв(в София),да речем 1-2см дебелина и на кави цени долу горе !
п.с.
не ми трябва да е скъп или да е добър изолатор.. просто тънък дунапрен или каквото е там

Благодаря много предварително
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
почести си каналите за отвеждане на водата в двигателният отсегPavcho2 написа:Колега kris11 точно в дъждовете единствения проблем който имам е че ми тече от някъде точно над бушоните - влага по принцип няма логика да влиза в м/у наелона който има на втатите и корите та да се събира конденз още повече ако са ти здрави уплътненията на вратите.