Аутлет центрове - правя анализ - малко въпроси?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Аутлет центрове - правя анализ - малко въпроси?

Мнениеот Green_Madness » Чет 13 дек 2007 19:42

Колеги пиша нещо като анализ за Аутлет центровете - главно в Европа. Задачата ми е възложена от човек, не е за университета например. Имам пълна свобода на действие, но трябва да наблегна най-вече на инвестирането в тези центрове в Европа, статистика, водещите компании в тази сфера, перспективите за Източна Европа и България и т.н. Прерових доста в Гугъл със сума ти ключови думи и намерих доста неща, но тези, които наистина стават за нещо и не са платени са за САЩ най-вече. НЕ ИСКАМ нищо наготово, просто ако някой има линк или някаква информация да пише. Ползвам само на английски език - на БГ не. Целта е от чужди източници и медии да го направя. Така или иначе ще представя нещо, но бях длъжен да питам тук. Пък и само моето мнение да си остане в темата, здраве да е. :) :beer

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 13 дек 2007 20:03

Сещам се за един оутлет в Англия,в който съм бил.Ето сайтът му,дано ти свърши някаква работа:
http://www.mcarthurglen.com/

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Чет 13 дек 2007 20:11

andro_ написа:Сещам се за един оутлет в Англия,в който съм бил.Ето сайтът му,дано ти свърши някаква работа:
http://www.mcarthurglen.com/

Благодаря ти колега, всяко парче информация може да свърши работа 8)

Потребителски аватар
rusty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusty » Пет 14 дек 2007 0:05

И аз съм бил в този но в Troyes, Франция и Roermund Холандия. Ако имаш конкретно нещо което те интересува питай. Ситибанк имат обща рекламна кампания с този в холандия и раздават 10 % намаление :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”