Реших вече да си поръчвам един маховик 228мм по-лекичък. Твърдо също така съм решил и да не кълцам моя, така че без такива предложения/ знам, че ще има мнения от рода как ще даваш толкова пари иди го резни- не мерси, като е гарга......./.
Въпросът е,че този който съм харесал и може да ми бъде доставен тежи 10lbs или иначе казано 4.54кг. От темите които прочетох разбрах, че разлика ще има, това е ясно, но повече ме притеснява дали не е прекалено лек и дали ще става за ежедневно каране. По-специално дали ще имам проблем с гаснене на двигател, примерно ръчка 1-2 и освобождавам, прочетох че при този начин може да гасне мотора,защото не регулатора за празния ход не можел да навакса - има ли такова нещо.
Изобщо - заслужава ли си или да търся по-тежък?
Отново за маховик на АБФ
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Ники ,не искам да те обиждам брат! Ти си адския фен ,ама почна да изкукуригваш с тиа 3-ки!
Раздай го малко на живот бре,пръсни ги тея пари по курви,маховика лесен!
Знаеш ,че и аз съм сектант,ама колкото и да го правя снежко Голф 5 нема да стане!
П.П. Ако знаеш на мен тия дни колко пара ми отиде за ремонт ,не за тунинг,определено нема да влагаш пари в кошарата!

П.П. Ако знаеш на мен тия дни колко пара ми отиде за ремонт ,не за тунинг,определено нема да влагаш пари в кошарата!
rusiq_24 написа:Да се инвестира в маховик,колектор и скоростна кутия точно на АБФ си е най доброто решение.Стоковите са направо ужасни
за колектора не съм много съгласен в смисъл разликата е минимална
все пак на ABF - а колектора е подреден и е тръбен
/не такава фрапираща, както например да сложиш колектор на онда - откача/
за скоростна кутия съм за с две ръце - голяма разлика
за маховик зависи какво искаш от колата ускорение или макс. скорост
сромен опит с ABF
Поздрави

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- angel.1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми прехвърлях на едно пловдивско "Венто" един матор АБФ със АУГ скорости и съединител на 210мм .Предполагам знаеш какъв маховик пасва на тази кутия.След което съм го карал 2 или 3 пъти.Всичко е повече от нормално.rusiq_24 написа:Да ама на АБФ стоковия е 9,5кг и разликата е бая-5кгangel.1 написа:На КР-а маховика ми е четири килограма.Досега веднъж не ми е изгаснал при рязко спадане на оборотите.