След като видях в форума , една снимка на POLO тунинговано, мноо взе да ми харесва , като се разчетох по тия Auto bild, вижте кво открих
"Polo предизвиква симпатии с харектерния по скоро за горния автомобилен клас комфорт и с добрата си маневреност ,но при ежедневна употреба на преден план излиза предразположението му към повреди. От стартера до бобината на запалването почти няма част , от която някой читател на AUTO BILD и собственик на POLO да не се оплаквал .....Развалените електро механизми за повдигане на стъклата , клатещи се седалки и скърцащите пласмаси са симптоми, предизвикващи съмнение , че качеството на използваните материали е толкова високо, колкото ни се струва на пръв поглед "
Хендрик Дикман,
специалист по автомобилна техникаи автор в AUTO BILD
А тва се отнася за POLO модел (9N)
AUTO BILD - препоръчва VW POLO 1.4 16V Comfortline(55кВт/75к.с.)
Пак за покупка на 6N
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:

Не разбрах Ауто Билд кое препоръчва - 9N 1,4 16V ли

А иначе - далеч съм от мисълта че тва е The Ultimate машината на столетието... Обаче чак "предразположение към повреди", то като се загледаш и във нашия форум няма част на ФВ, от която някой да не се е оплакъл... ама това значи ли че ФВ се чупат много.... Пък и конкурентите на ПОЛО особено в БГ не са много - да не кажа че сал една Корса е.. щот япончетата мноу скъпи(и като поддръжка... и не само в БГ).
За себе си съм доволен от машинката - не че си хваля моето, но и като външен вид и като вървеж ме устройва на 6. Даже и за момент не съжалявам че не взех Корса(а за тия пари имаше 2 ГСИ-ки) или Нисан Микра(другата по0сериозна алтернатива)..... И все пак - всичко е късмет

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Madcap.......всичко е толкова относително.......особенно в БГ, където болшинството покупки на автомобили са втора ръка........
Та мога да кажа със сигурност, че няма значение толкова модела.....а и марката......
Ето лично искаш ли моето мнение да чуеш........примерно за два лични Фолксвагена които съм карал - Първия Пасат 93, с доста глезотийки, климатроник, централно, и т.н......ами пълна трошка, за 2 години сигурно съм хвърлил по нея още толкова колкото съм дал........а и доста друсаше........сегашното поло което карам...............................пълната противоположност, вози като стегнато куфарче......имаш чувството че си един клас нагоре, за 1година друго освен консумативи не съм сменил, адски здрава кола.......въобще лошо не мога да кажа за колата.....единствения сериен проблем който видях в нея засега е това че, пластмасата на централната конзола се чупи сама(Странна работа, сигурно се дължи на некачествена използвана пластмаса)...................и другото сравнение с Пасата.........возията му е по-мека от пасата........е това вече не знам на какво се дължи...........
Та така...........не е до модела, а до този който е подържал колата преди това и до отделната кола си е...........
Та мога да кажа със сигурност, че няма значение толкова модела.....а и марката......
Ето лично искаш ли моето мнение да чуеш........примерно за два лични Фолксвагена които съм карал - Първия Пасат 93, с доста глезотийки, климатроник, централно, и т.н......ами пълна трошка, за 2 години сигурно съм хвърлил по нея още толкова колкото съм дал........а и доста друсаше........сегашното поло което карам...............................пълната противоположност, вози като стегнато куфарче......имаш чувството че си един клас нагоре, за 1година друго освен консумативи не съм сменил, адски здрава кола.......въобще лошо не мога да кажа за колата.....единствения сериен проблем който видях в нея засега е това че, пластмасата на централната конзола се чупи сама(Странна работа, сигурно се дължи на некачествена използвана пластмаса)...................и другото сравнение с Пасата.........возията му е по-мека от пасата........е това вече не знам на какво се дължи...........
Та така...........не е до модела, а до този който е подържал колата преди това и до отделната кола си е...........
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Аз .... само го пуснах като инфо , то чи нема кола каде ништо да не и се чипи е ясно
тука си напълно да не кажа и абсолютно прав
да това препоръчва
тука си напълно да не кажа и абсолютно прав
AUTO BILD - препоръчва VW POLO 1.4 16V Comfortline(55кВт/75к.с.)
да това препоръчва
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”