Здравейте колеги, от два дни съм собственик на VW Polo 1.0. Взех го от една автокъща и има някои неща, които ме притесняват и искам да знам колко са сериозни. Значи от някуде се чува не що като тракане, но не е от окачването и не е при завиване т.е каре. Чува се при потегляне и с увеличаване на скороста това тракане става с по- голяма четота и по не се чува.
По капачката ( тама от където се налива маслото) има жълтеникави отлагания.
Таблото ми не свети ( бушонче, крушка)?
Благодаря предварително. чао.
Нов собственик на Поло. Питане?
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За тропането няма да кометирам! Измисли друг начин да си формулираш питането моляти се
не сме гадатели?
За таблото най-вероятно крушките... Светят ли ти копчетата и врътките в копето?
За отлаганията ами 1-во провери маслото в какво състояние е? Обслужи ли колата като я купи? Смисал смени ли : масло, ремаци, ролки, филтри.... ?

За таблото най-вероятно крушките... Светят ли ти копчетата и врътките в копето?
За отлаганията ами 1-во провери маслото в какво състояние е? Обслужи ли колата като я купи? Смисал смени ли : масло, ремаци, ролки, филтри.... ?
Аз имам същото Поло 1,0 AER.При мене се чува същото тракане при тръгване и при увеличаване на скороста започва да се приглушава.Ще карам така пък то ще си покаже въпреки че е дразнещо.По между другото тракането се чува от към скоростите и аз смених маслото им ,но май напразно се набутах защото маслото беше като ново.Другото съмнение ми е че е нещо свързано със съединителя защото сега отделя много високо и май е за смяна.Рано или късно то ще си покаже.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нов собственик на Поло. Питане?

По въпроса:
За тракането може да е камъче в гумата,но силно ме съмнява

За маслото...явно е за смяна
За крушките на таблото..виж бушончето от долу,не знам кое точно,но ако не е то таблото се свале много лесно и крушките са по 50ст. от всякъде и се сменят и става ден.
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега.
1.По въпроса за тракането.И аз имах такъф проблем.И се чуда от каде и се чуда идва от долу под скоростния лост.И си викам *бах мааму кво стана.А то проблема че сим бил закачил от долу някаде на някои камък и съм изкривил скобата която държи катализатора. Свалих я с чукчето два пъти и готово.
2. Са срам не срам ше си кажа.Взимам си аз полото, тръгвам да си пътувам в и бре таблото не свети.Кво стана?!?То има врътка за регулиране на светлината на таблото и аз съм я бил завъртял до долу.Пробаи първо тоя номер ако имаш такава врътка.И тогава даваи натам
1.По въпроса за тракането.И аз имах такъф проблем.И се чуда от каде и се чуда идва от долу под скоростния лост.И си викам *бах мааму кво стана.А то проблема че сим бил закачил от долу някаде на някои камък и съм изкривил скобата която държи катализатора. Свалих я с чукчето два пъти и готово.
2. Са срам не срам ше си кажа.Взимам си аз полото, тръгвам да си пътувам в и бре таблото не свети.Кво стана?!?То има врътка за регулиране на светлината на таблото и аз съм я бил завъртял до долу.Пробаи първо тоя номер ако имаш такава врътка.И тогава даваи натам
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
theevilsite написа:2. Са срам не срам ше си кажа.Взимам си аз полото, тръгвам да си пътувам в и бре таблото не свети.Кво стана?!?То има врътка за регулиране на светлината на таблото и аз съм я бил завъртял до долу.Пробаи първо тоя номер ако имаш такава врътка.И тогава даваи натам
е случва се
мен например след 1 год каране ми показаха (абсолютно случайно) къде ми е габарита за мъгла
а бушоните се проверяват елементарно, че дори не ти трябва и език - с рисунки са
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”