Сайт за пътуване с компания

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
RadoSi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Сайт за пътуване с компания

Мнениеот RadoSi » Сря 01 авг 2007 0:03

Здравейте колеги!
С удоволствие ви преветствам да посетите новият сайт за пътувания. Чрез него можете да си потърсите компания за пътуването ви с колата и с който да си поделите горивото ;)
http://cars.radosi.com

Надявам се идеята да ви хареса. Приемам всякакви идеи и съвети за които предварително ви благодаря. :D

Последна промяна от RadoSi на Сря 01 авг 2007 0:22, променено общо 1 път.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 01 авг 2007 0:17

Такъв сайт има ама не се сещам как се казваше. Иначе идеята ти е хубава. :wink:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 01 авг 2007 0:21

Идеята не е нова и не е никак лоша, само искам да кажа моят личен житейски опит от катастрофите....
След катастрофа обикновено първо идва полицията и преди да питат дали сте добре , първо се обръщат към пасажерите с въпрос : "ще съдите ли шофьора?" (нямама как..., хората бързат да свършат първо тяхната си работа) и поради тази причина избягвам да качвам случайни хора в колата си....

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Сря 01 авг 2007 7:41

Anbuch написа:Идеята не е нова и не е никак лоша, само искам да кажа моят личен житейски опит от катастрофите....
След катастрофа обикновено първо идва полицията и преди да питат дали сте добре , първо се обръщат към пасажерите с въпрос : "ще съдите ли шофьора?" (нямама как..., хората бързат да свършат първо тяхната си работа) и поради тази причина избягвам да качвам случайни хора в колата си....
Много си прав колега, обаче в Германия това е много разпространено доклото знам и не само там.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 01 авг 2007 8:03

Много си прав колега, обаче в Германия това е много разпространено доклото знам и не само там.

Ами колега , както казва Пегъзи Музовски : "Къде сте вий - къде съм аз ... " я да гледаме какво става тук и там и тогава да правим аналогии .... :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 01 авг 2007 8:21

Kahn_Fan написа:Такъв сайт има ама не се сещам как се казваше. Иначе идеята ти е хубава. :wink:

http://3na100.com/
За сега най стария в България но аз така и не разбрах що няма пътници а само шофери :(

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 01 авг 2007 13:48

На мен лично тази идея не ми допада особено - да возя със себе си някакви други хора. Знам ли ги какви са? Ако тръгна занякъде с колата и нямам пари за гориво, просто ще си хвана рейса. :lol: :wink: :arrow:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Сря 01 авг 2007 17:01

Идеята има някаква реализация и в нашия форум - ЦЪК :wink:

Потребителски аватар
RadoSi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RadoSi » Пет 14 дек 2007 2:22

Хоп хоп, новата версия е готова скоро и гоогле мапс и мицрософт свят ще помагат.
Вече има вазможност за оказване на периодични пътувания и оказания на карта от каде до къде е маршрута. Предполагам че на никой не му се пътува сам из задрастванията към работа а все сте виждали някое приятно изглеждащо момиче на спирката до вашия блок. Защо пък да не пътувате заедно колеги ? ;)

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пет 14 дек 2007 8:51

Аз лично нищо ново не виждам от преди. Бях пуснал обява на 2007-08-10 още е активна. Няма да е лошо да се трият от базата ауто след като ДАТА.Пускане <= ДАТА.Днес. Може и други глезотии да се сложат погледни сайта който съм постнал по горе.

Потребителски аватар
RadoSi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RadoSi » Съб 29 дек 2007 11:54

Оставил съм ги с оглед на това ако някой тарси пътуване за тази дестинация да те подпитадали случайно скоро няма да си пътуваш.
Поставих и нови опции като поставяне на снимки на потребителя и колата му ;)
Сега ще се постарая да направя хората да могат да си правят подроен профил макар, че се чудя дали ще е нуйно подобно нещо ;)

Ето тук са описани новостите накратко.

Благодаря на всички вас които ми давате съвети и ми помагате за развиване на идеята ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”