а снощи пускам смс с текст "Кой сега е номер 1" на един колега. Колегата не успял да гледа мача, не вдянал за какво иде реч и понеже играем и двамата тенис ми връща "Роже Федерер"!! Щях да умра от смях:)))
аз снощи коментираха за баща ми по жисиема голям смях
обажда се той
и вика
-колко е резултата?
-1:0
-за ЦСКА нали?
-Да
-ама ти сериозно ли?
-ДА БЕ 1:0 За ЦСКА!
-(леко приглушено) ИВАНЕЕЕЕЕ ИВАНЕЕЕЕ ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
край на разговора...
май някакъв бас е спечелил
Направо съм се побъркал вчера!
И аз бях оптимист и си мислех, че имаме сили да отстраним Леверкузен, но да ги бием на собствения им стадион... не вярвах. За това и съм много радостен.
Честито и на другите БГ отбори за доброто представяне и достойните резултати и успех на реванша!
и от мен едно голямо браво дано и 4-те отбора да продъжат, стига вече запалянловщина ...ама съдиите мамицата им да и*а пак ни порязаха яко, и ЦСКА, и Левски и Локото.................
Браво на ЦСКА- винаги са били голям отбор.
има едно голямо обаче - ако тук паднем ще блесне едно много голямо въпросче. Дали вече големия футбол не е един голям театър и огромна маишна най-вече за пране на пари. Щот знаете какви са коифицентите при залозите за такива мачове и какви пари правят биг босовете при такива"изненади". Аз лично съм работил половин година в БГ Еврофутбол още съвсем в началото му тук. Не е истина за каква пералня идеше реч още тогава, за какви манипулации и прочие.
Както и да е . Хич няма да съм хепи ако съм прав и сега
Стискам яко палци