Прости шофьори по магистралата Сф-Плд

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пет 14 дек 2007 22:01

Предполагам всеки е имал такъв случай.На мене също ми се е случвало еле като карам на газ. Веднъж и на мене так някъв джип ми светкаше бипкаше ама освен да литнех или да се завра под тира.
За мене всички сме равнопоставени на пътя.
Когато се случват такива неща е по-добре да запазим самообладание и да го пуснем да си чупи главата. Мене ако питате няма смисал от заяждане щото не го знаете тоя другия с какъв акъл е и на колко ракии е.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пет 14 дек 2007 22:07

случвало ми се е,а и Batmirko е много прав да ги псува тези които ти се лепят отзад и ти свиркат и светкат при положение,че пред теб има друга кола/тир и просто няма какво да направиш,но ми се е случвало преди години да карам по тракия със 180 защото бързах и пред мен един тир трагна да изпреварва друг,е тогава се изправих на спирачките и тази която я возих и бързаше,изведнъж каза,че всъщност не бърза толкова :lol:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 14 дек 2007 22:09

ANNIHILATOR написа:Предполагам всеки е имал такъв случай.На мене също ми се е случвало еле като карам на газ. Веднъж и на мене так някъв джип ми светкаше бипкаше ама освен да литнех или да се завра под тира.
За мене всички сме равнопоставени на пътя.
Когато се случват такива неща е по-добре да запазим самообладание и да го пуснем да си чупи главата. Мене ако питате няма смисал от заяждане щото не го знаете тоя другия с какъв акъл е и на колко ракии е.
и с кво :laser е а и от коя Партия (атака)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 14 дек 2007 22:12

А идиоти секви..
но наистина е много неприятно..
Зрънчо, 170.... присвил ушите, и някъв дръглив мерцедес или ауди си мисли, че пътя е негов. и те гледа на 20-30 мтр..
чупи мигач.. ти му мигаш да не тръгва.. оня не му пука..
и лев....
е как се спира от 170 до 110-120.. ?
що псуване удрям...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 14 дек 2007 22:15

wili98 написа:А идиоти секви..
Зрънчо, 170.... присвил ушите, и някъв дръглив мерцедес или ауди си мисли, че пътя е негов. и те гледа на 20-30 мтр..
и лев....
що псуване удрям...
да, зрънчо...

и с аудито ми се случва тук-там да ме засече някой.

ама като пътувах с мецедес МЛ, и като му се лепна на 50 см на задната броня, и дам къси-дълги, и че се утепат да завиват да ми направят път :twisted:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 14 дек 2007 22:21

Vlad777 написа:
wili98 написа:А идиоти секви..
и лев....
що псуване удрям...
да, зрънчо...

и с аудито ми се случва тук-там да ме засече някой.

ама като пътувах с мецедес МЛ, и като му се лепна на 50 см на задната броня, и дам къси-дълги, и че се утепат да завиват да ми направят път :twisted:
виж ако си с G 55 AMG :roll: ....

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 14 дек 2007 22:23

Ами т.6 тогава е излишна според мен - кво правиме реално с това възмущение - само си натискаме клавишите и си тровим нервите!
На такива идиоти - " да е ..й да му го набиеш , а то акъл не се набива така лесно!

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 14 дек 2007 22:47

На мен доста често ми се е случвала тази ситуация - бил съм и от двете страни на монетата!

Откакто сменихме Голф-а с БМВ в повечето случаи аз светкам, но не съм кьорав да видя че пред колата която искам да изпреваря има камион или нещо!

Обаче ми прави впечатление че доста често има такива дето си "каркат" в лявата лента просто ей така, най-лошото е че като им светкам не ме виждат и не помръдват - аз от дясно на магистрала не изпреварвам!!!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 14 дек 2007 22:51

На мен често ми се случва, когато настигна някоя тежкарска кола, която примерно се движи със 130-140, изведнъж да полудее и да почват някакви луди засичания :wink:
Скоро настигам една С-класа, която чинно си кара със 120, аз - с около 150. Като видя мигача в огледалото се почнаха едни ненормални рискови изпреварвания, засичания на колеги и т.н. само и само да не го мина.
Ама аз нали съм с малко "багаж" му се лепнах на задницата, но не го изпреварвам. Човека се опита да се откъсне, ама тц, дядо на метър отзад :twisted: Така, като му поседях отзад няколко километра с около 200 км/ч, човека си даде десен мигач и отби в страни от пътя, да разтовари напрежението :wink:

П.П. Иначе не светкам на никой - щом човека си кара със 130, за какво да му светкам, като и двамата сме в нарушение, аз че съм с повече от 130, а той, че кара в лявата лента без причина. И за да не изнервям обстановката, обикновенно ги изпреварвам от дясно (така и така съм в нарушение) :lol:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 14 дек 2007 23:03

поправи ме ако греша, ама лявата лента на магистралата не е ли само за изпреварване???

Второ: кво става ако като тръгнеш да му минаваш отдясно, тоя просто реши да се прибере в дясно със 130км/ч е достатъчно да стане голям калъбълък

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 14 дек 2007 23:05

prj57 написа:поправи ме ако греша, ама лявата лента на магистралата не е ли само за изпреварване???

Второ: кво става ако като тръгнеш да му минаваш отдясно, тоя просто реши да се прибере в дясно със 130км/ч е достатъчно да стане голям калъбълък
минаваш през аварийната :lol:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 14 дек 2007 23:14

Vlad777 написа:
prj57 написа:поправи ме ако греша, ама лявата лента на магистралата не е ли само за изпреварване???

И като в аварийната има спряла кола или камион - печелиш бонус БЕТОННА СТЕНА!!!

Точно това не ми харесва и бг манталитета.... с риск да бъда овикан - писна ми постоянно да гледам как някои бърза за някъде без да има причина и как идеално се прилага значението на "НА ВСЯКА ЦЕНА"

Хората са толкова изнервени и вече никой не го еня за който и каквото и да било.... не сме хора а животни!!! Няма закони, защото в джунглата само по-силния оцелява или този на вътха на хранителната верига

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 14 дек 2007 23:14

Vlad777 написа:

минавал съм от там веднъж.... :?

President
Автомобил: Passat B8
Двигател:

Мнениеот President » Пет 14 дек 2007 23:18

Ludia написа:хвърлих си чегърталката за стъкла по него, ама не уцелих :oops:

Хахаххахахах евала :twisted:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 14 дек 2007 23:21

Vlad777 написа:

:да: :oops: човещинка е, нищо, че не е според правилата на движение :wink: А още по добър ефект се получава при изпреварване от дясно, ако с едната ръка държa бургер и едновременно с това подпираm с длан волана, с другата ръка държа кафето и при самото разминаване (гледам да е с не много голяма разлика в скоростите) се усмихвам на колегата от возилото в ляво от мен, а между зъбите ми виси зелена салата, а аз с невинен поглед повдигам рамене, един вид "еми случва се сеа, ко да напрайа" mhihi

Върни се в “Пътеводител”