Теч на вода в купето?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЕ НАЛОЖИ ДА МИ ОТВОРЯТ ВРАТИТЕ ЗА ДА ГИ ОТРЕМОНТИРАТ,ПРИ РЕМОНТА МАХНАХА НАЙЛОНИТЕ И ДУНАПРЕНА. ОТТОГАВА Е УЖАС,ТЕЧЕ ОТВСЯКЪДЕ,НАЙЛОНИТЕ ГИ ЛЕПИХ С КАКВО ЛИ НЕ,ТИКСО,ДВОЙНОЛЕПЕЩО ТИКСО,СИЛИКОН,ТРИ ВИДА ЛЕПИЛА, ПОДСИЛЕНО ТИКСО- НЯКАКВО ПО АМЕРИКАНСКИ ОБРАЗИЦ-НИЩО,НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ОТЛЕПВАТ. пОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ С КАКВО ДА ГИ ЗАЛЕПЯ,НАЙЛОНЪТ Е ГЛАДЪК И ПРОСТО НИЩО НЕ ГО ЛОВИ ! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,ЩЕ ПРОБВАМ ПОДРЕД ВСИЧКИ СЪВЕТИ. НАПРАВО СЪНУВАМ ВЕЧЕ РАЗГЛАБЯНЕ И СГЛАБЯНЕ НА ВРАТИ,А ПОДА НА КОЛАТА ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИЗГНИЕ ! ПОМОГНЕТЕЕЕЕЕ !!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема го реших с помоща на един колега от Варна- Георги Великов и един колега от Лесидрен-Гето Тодоров за което съм им много благодарен - значи изрязваш найлони / нови/ по вратите,изчистваш хубаво вратите с бензин-където ще лепиш ,като предварително изваждаш щипките от вратите,които държат найлоните към вратите.Лепиш с моментно лепило -не си спомням точно фирмата,но е от тези гумираните,лепиш найлоните-НО ОТДОЛУ ВМЕСТО ДА ГИ ЛЕПИШ ГИ ПЪХАШ ВЪВ ВРАТАТА за да тече водата вътре в нея,лепиш после найлоните отгоре с бронзовата подсилена лента / някиой му казват " американско тиксо"/, слагаш щипките ,сглабяш и готово !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Теч на вода в купето?
приятел същия проблем имах с мойта тройка спукано ти е радиаторчето на парното!sin orel C20XE написа:Мокри се мокета пред шофъорското място-точно до барчето,проблема е че се мокри само там,нагоре към педалите си е сухо?Само долу,където се стъпва.
- Jazzblade
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте! Сега и аз си блъскам главата с течове! Та да споделя какво открих: първо в един сервиз ми смениха радиаторчето на парното, заваля и пак вода. Махнах пластмасите, мокета, ватата и стоях в колата, докато валеше. Най-силна струя имаше до левия калник. Махнах чистачките и пластмасите, всички листа и боклуци и поливах с шише вода, всичко се стичаше под калниците, както и трябва, но вътре не течеше. След 5 литра вода го открих (полях по-нагоре) - скъсан маншон на антенния кабел (той е по-високо, по-близо да стъклото). Сложих силикон и спря да тече (много вода влизаше покрай този кабел). Но се оказа, че и найлоните във вратите са отлепени малко отдолу и днес смених на дясната - нов найлон и двустранно тиксо Tessa, дано държи! тези дни и на лявата ще го сменя. Пак протече отпред отляво, но този път май е от дренажната тръбичка на люка. (някой може ли да ми обясни откъде може да тече, ако е запушена, защото няма как да го видя там без да свалям таблото, от люка не ми капе на главата и таванът е сух?!? Благодаря!)
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Колега Jazzblade по мое мнение това може да се установи лесно .
Взимаш една 100 кубикова спринцовка и почваш на отворен люк да наливаш в канала ... в следствие трябва ако е запушен да се върне вода в каналчето която ти ще видиш.
Ако не е запушен от под предния калник ще започне да ти тече вода което може да те заведе на мисълта да се смениш оплътнението на предния прозорец - мен ми се налага да го направя но няма кога да ида - четох мнение, че струвало 30лв. на голф2 (това в кобра с работата).
Успех и здраве в живота
Взимаш една 100 кубикова спринцовка и почваш на отворен люк да наливаш в канала ... в следствие трябва ако е запушен да се върне вода в каналчето която ти ще видиш.
Ако не е запушен от под предния калник ще започне да ти тече вода което може да те заведе на мисълта да се смениш оплътнението на предния прозорец - мен ми се налага да го направя но няма кога да ида - четох мнение, че струвало 30лв. на голф2 (това в кобра с работата).
Успех и здраве в живота

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”