виж черното горе. по-добре през аварийната, отколкото калабалък. на мен ми се е случвало 2-3 пъти да минавам от тамprj57 написа:Vlad777 написа:минаваш през аварийнатаprj57 написа:поправи ме ако греша, ама лявата лента на магистралата не е ли само за изпреварване???
Второ: кво става ако като тръгнеш да му минаваш отдясно, тоя просто реши да се прибере в дясно със 130км/ч е достатъчно да стане голям калъбълък
И като в аварийната има спряла кола или камион - печелиш бонус БЕТОННА СТЕНА!!!
Точно това не ми харесва и бг манталитета.... с риск да бъда овикан - писна ми постоянно да гледам как някои бърза за някъде без да има причина и как идеално се прилага значението на "НА ВСЯКА ЦЕНА"
Хората са толкова изнервени и вече никой не го еня за който и каквото и да било.... не сме хора а животни!!! Няма закони, защото в джунглата само по-силния оцелява или този на вътха на хранителната верига

Прости шофьори по магистралата Сф-Плд
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Прости шофьори по магистралата Сф-Плд
stoqn_g60 написа:тук отипа да не се отядеш на баш мутри с Г класите и прочиеBatmirko написа:Вярно сме културни всички тук, но аз лично днес като се връщах към Пловдив го размахах на някви мутри с някакво голямо волво...Тръгвам си аз зад един тир да изприварвам, онзи ми свети отзад , поне 10 пъти след като минах тира, ръчнах 4та на 120км, този прдължи да ме следва плътно до следващият тир на 200м по-надолу, при което започна дивото светене все едно мога да литна и да изпревара 2рия тир
, прибрах се в дясно , после почна да седи пред мен и да намаля
![]()
![]()
сякаш търсеше саморазправа... "МИ КУПИ СИ ХЕЛИКОПТЕР И НЯМА ДА ИМАШ ПРОБЛЕМИ НА ПЪТЯ БЕ ГО*ЕДО"
Извинявам се за тона но ми вдигнаха кръвното доста
На всичкото огоре имаше много груба катастрофа, колата беше помляна много здраво , стоеше на врати.... не разпознах марката
Или на един лидер, на една партия

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ами не знам, ама за този, дето е бил на врати на магистралата май точно това му се е случило...
Някой от някъде е минал, или не е погледналв огледалото!
Колите всъщност в инцидента, за който спомена колегата бяха 2!
Само едната беше на врати, ама и друата не беше в цветущо здраве!
Явно и двете бая се бяха въртели и блъскали
А там още не беше завалял снега ...

Някой от някъде е минал, или не е погледналв огледалото!
Колите всъщност в инцидента, за който спомена колегата бяха 2!
Само едната беше на врати, ама и друата не беше в цветущо здраве!

А там още не беше завалял снега ...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
bulr1dr написа:На магистралата има ограничение 130, който кара с повече и ми светка може да си е*е м***та, такива най-ги обичам но след няколко светвания на стопа изостават.А з като превишавам на никой не светкам!
а показвали ли са ти пистолет от джама че си такъв отворен

а аз задните стопове за мъгла ги използвам точно за светкачите
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
bulr1dr написа:На магистралата има ограничение 130, който кара с повече и ми светка може да си е*е м***та, такива най-ги обичам но след няколко светвания на стопа изостават.А з като превишавам на никой не светкам!
а ако жена ми ражда в колата ... кво прайм ... ще ми набиеш спирачки и ... ей така стават сакътлъци .. няма смисъл да се правим на големи, като бърза някой пусни го и толкова ... никога неможеш да знаеш за какво става дума

всички сме комплексари големи да знаете

- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
group® написа:bulr1dr написа:На магистралата има ограничение 130, който кара с повече и ми светка може да си е*е м***та, такива най-ги обичам но след няколко светвания на стопа изостават.А з като превишавам на никой не светкам!
а ако жена ми ражда в колата ... кво прайм ... ще ми набиеш спирачки и ... ей така стават сакътлъци .. няма смисъл да се правим на големи, като бърза някой пусни го и толкова ... никога неможеш да знаеш за какво става дума![]()
всички сме комплексари големи да знаете
Не съм споменал че карам с 130 в най-лява и не мърдам от там ами такива дето светкат от Варна да им правиш път си доста нагло!
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пичове, докато не сложат камери по магистралите, които да "светкат" вместо бързащите, така ще е ! Я отиди в някоя свестна държавица и карай с превишена скорост да видиш ко стаа.
п.п. за колегата Груп - жена ти като ражда, ти не караш линейка колега, на всякъде по света колите които имат право да се движат с превишена скорост имат специален режим на движение, така че стига сте оправдавали хора("тарикати"), които не зачитат никакви правила и закони !
... а иначе това за комплексарите си е мнго вярно...
Хау !
п.п. за колегата Груп - жена ти като ражда, ти не караш линейка колега, на всякъде по света колите които имат право да се движат с превишена скорост имат специален режим на движение, така че стига сте оправдавали хора("тарикати"), които не зачитат никакви правила и закони !
... а иначе това за комплексарите си е мнго вярно...
Хау !