Прости шофьори по магистралата Сф-Плд
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
marka написа:
Прави път на по-бързия /и бързащия/, защото утре може да си на негово място!
Подкрепям с две ръце. Винаги има и по бързи от мен и по бавни. Така че гледам да не преча и съм доволен когато и на мен не ми пречат.
Напълно подкрепям,въпреки че има доста дрогирани мутри и на всеки се е случвало да му светкат.Да задминаваш със 130-140 и отзад да ти светкат е типично българска простотия.Лошото за България е че са големи контрастите между супер автомобили и тези дето ние ги караме 10-15 годишните.
На запад го няма този проблем със святкането но и културата на шофиране е невероятна.
Прави път на по-бързия /и бързащия/, защото утре може да си на негово място!
Подкрепям с две ръце. Винаги има и по бързи от мен и по бавни. Така че гледам да не преча и съм доволен когато и на мен не ми пречат.
Напълно подкрепям,въпреки че има доста дрогирани мутри и на всеки се е случвало да му светкат.Да задминаваш със 130-140 и отзад да ти светкат е типично българска простотия.Лошото за България е че са големи контрастите между супер автомобили и тези дето ние ги караме 10-15 годишните.
На запад го няма този проблем със святкането но и културата на шофиране е невероятна.
разрешената скорост на бг магистралите е 130 км/ч няма лада няма ферари!!!!
тия дето карат отгоре на нея да ходат да си върнат книжките
ако карат без книжки - крайно време е да ги тикат по затворите -деееба убийците
с бързите коли на бужурище да си избиват комплексите
има закони требе се спазват
ТОЧКА
тия дето карат отгоре на нея да ходат да си върнат книжките
ако карат без книжки - крайно време е да ги тикат по затворите -деееба убийците
с бързите коли на бужурище да си избиват комплексите
има закони требе се спазват
ТОЧКА
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
niks76 написа:направило ми е впе4атление 4е единствено в Германия и Белгия ,краина лява е по4ти винаги свободна,като в Белгия даже няма нужда от ляв мига4 или присвяткане-хората отдалеко като те видят и се прибират в дясно....
В гърция само че не на магистрала ами на път с две ленти + аварийна. В най лявата има колона, в дясната колите се движат. Признал съм ги в това отношение. А като ги мине кола с бг регистрация и откачат

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:da6o_amvr написа:Един приятел знаеш ли как ги "цери" такива-както си кара и от зад някой много напира и се прави на тежкар скача върху спирачките и от там на татък-жална им майка(Наистина този пич е малко шантав,но съм сигурен че това им държи дълго време
)
Ти да знаеш аз такива, като твоя приятел как ги церя
Как ги цериш ти???
Последния терикат,моя човек го остави забит в един стълб.Не че смятам че това е правилно,но просто това му е маниера на действие.Затова го споделих
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
da6o_amvr написа:group® написа:da6o_amvr написа:Един приятел знаеш ли как ги "цери" такива-както си кара и от зад някой много напира и се прави на тежкар скача върху спирачките и от там на татък-жална им майка(Наистина този пич е малко шантав,но съм сигурен че това им държи дълго време
)
Как ги цериш ти???
Последния терикат,моя човек го остави забит в един стълб.Не че смятам че това е правилно,но просто това му е маниера на действие.Затова го споделих
от всеки си има и по-... нали знаеш

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:da6o_amvr написа:group® написа:da6o_amvr написа:Един приятел знаеш ли как ги "цери" такива-както си кара и от зад някой много напира и се прави на тежкар скача върху спирачките и от там на татък-жална им майка(Наистина този пич е малко шантав,но съм сигурен че това им държи дълго време
)
Как ги цериш ти???
от всеки си има и по-... нали знаеш
Така си е.Аз му каза че някой ден ще го пометат по тоя начин,но пича неще и да чуе

Но да се оправя

- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Познати историй.Само дето се изнервям с тва пресветкване,аз никога не пресветкам,просто намлям и чакам.В германия също никой не пресветка,може да кара с 260 в лявата ама като дадеш мигач набива яко спирачки и те чака да минеш...колегиалност,не като тук,само и само да стигнем 10 минути по-бързо..
горе долу и аз се опитвам така да карам и светкам в много краен случай ,
но на магистралата се появяват разни хорица със скъпи коли които намогат да ги управляват случвало ми се е да ми светят ама те горките не преценяват разстояния разни Legend, S classe, Volva бързо им идва над 150 и така, лошото е че трябва и за тях да внимавам
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
sashoskiora написа:Тоя номер със спирачката се прави ама с левия крак като продължаваш да си даваш газ,колкото да светнат стоповете.
по безопасно е да си включиш за секунди габаритите или ако караш на фарове - светлината за мъгла. Когато караш с 150 на половин метър зад някого нямаш време да видиш кое точно светва.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Като ми святкат докато пред мен има колона от коли в лявата лента веднага му правя път /ако има възможност/ и после пак веднага заставам зад него и почвам аз да святкам да видим откъде ще изкара крилете да ги прелети тези отпред ! Ама такива дето карат по 3км залепени отстрани за задната гума на някой тир и ни напред ни назад направо ме побъркават-ми като видиш че колицата ти няма душа прибери се и си карай колкото можеш кво се пънеш да изпреварваш 

- Maki
- Автомобил:
- Двигател:
FaTDoG написа:Познати историй.Само дето се изнервям с тва пресветкване,аз никога не пресветкам,просто намлям и чакам.В германия също никой не пресветка,може да кара с 260 в лявата ама като дадеш мигач набива яко спирачки и те чака да минеш...колегиалност,не като тук,само и само да стигнем 10 минути по-бързо..
Културата на една нация си личи по културата на шофиране!!!
С две думи тука всеки кара както си иска,и засичат и святкат.Анархия!!!
Е па кой е виновен тогава за всички катастрофи и жертви по пътя?,тези който засичат или тези който пресвяткват,или може би....
Жалко е