Парно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Pachko
Автомобил:
Двигател:

Парно

Мнениеот Pachko » Съб 15 дек 2007 20:16

колеги извинявайте че пускам още една тема за парно но имам мальк проблем с парното , като го пусна да духа в краката изобщо не духа в краката навсякаде другаде но не и в краката а сега зимата малко кофти , та можете ли да ми кажете как да си го оправя става дума за голф 3 ТД

Потребителски аватар
SBobi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SBobi » Съб 15 дек 2007 20:29

разглабяш панела на таблото на врътките за парното и гледаш да не ти се е откачило някое от жилата които ти отварят клапите! Ако няма нищо откачено обърни внимание дали самото жило ти е застопорено ( има едни щипчици)! Има вероятност тази щипка да е изпаднала и като въртиш ключа за смяна на позициите да се върти цялото жило с кожуха му а не трябва да е така а да се движи само жилото вътре в кожуха а той да стои неподвижен!
Дано не съм обяснил много сложно! Аз имах същия проблем но вече за щастие е решен!

koci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koci » Съб 15 дек 2007 22:27

да жилото е или горе на панела или под таблото в разпределителната кутия има клапи с вата ако ватата се е отлепила пак става така,но първо виж жилото

Потребителски аватар
Pachko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pachko » Съб 15 дек 2007 22:42

мерси колеги ще погледна но да ви питам дали някой от вас има снимки на това за да не пипна нещо друго и да направя някой гаф , питам за снимки на това което трябва да пипим благодаря ви предварително :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”