Зависимост между газ и бензин?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Зависимост между газ и бензин?

Мнениеот maks » Нед 09 дек 2007 12:03

От известно време колата работи много зле на бензин докато е студено,направо не може да се кара.Аз обаче я изчаквам да загрее и включвам на газ,добре обаче разхода почна да минава 10/100 отидох да прегледат бубу и съответно яко грешки в компа.Според майстора някой(предполагам газаджията)е изскубал буксата на инжекциона докато е била на контакт колата и компа се е затрупал с грешки.Нулираха ги,сега вече може и на бензин да работиме,а разхода ми падна под 9/100.Накратко човека ми обясни че ако не работи добре на бензин и на газ няма да работи добре.Едната система се налагала върху другата,аз обаче си мислех че едното с другото няма нищо общо но разхода ми падна.Запознатите да кажат имали зависимост или не?
П.П.Ако се дублира темата се извинявам,пробвах с търсачката но до толкова ми стига акъла.

Потребителски аватар
oicho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oicho » Съб 15 дек 2007 22:09

Зависимост има.Баща ми поставя агу-та и майстора не те е излъгал,когато колата не е добре на бензин не очакваи да е добре на газ.......а за разхода се води бензин*1.2=газ

7 бензин * 1.2 = 8.4 газ ..... но нали знаеш всичко според крака

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Съб 15 дек 2007 22:24

до колкото аз знам колата няма да работи еднакво на газ и бензин.ако ти работи на газ добре нея пипай.

Върни се в “Автогазови уредби”