проблем с термостата на поло но какво става лиатото
проблем с термостата на поло но какво става лиатото
хора сички които имате поло и имате проблем с парното я кажете тея коли от каде са внос маи сички са от италия а-------и я ми кажете като доиде лятото какво ще правите в горещините след като четах за пилена игла дето не затвариал напълно и сичките му там неща не казвам че са глупости ама вашата кола има и климатик сигорно а --я ми кажете на лято ниама ли да има обратниа ефект примерно много да загриава някои мислел ли е по този затворен круг сус парното и сезона и климатика че и тои има очастиа вув температурата маи са го направили за лиатото да работи добре системата и да не загрява колата много по задрустваниата ---пишете коментари ште се радвам на идеии ами липсващата кора от долу на двигателя и нея я няма що ли
Последна промяна от maznia на Сря 12 мар 2008 23:08, променено общо 1 път.
как си пилил иглата?
Uneek написа:Хахах чел е моята тема за пилената игла. Мазен, да знаеш че вече 2ра година нямам ядове, 1 лято мина, колата си държи 90 градуса независимо дали навън е 42 градуса на сянка или минус 10
И да, от Италия ми е колата
Bahama man написа:Относно повдигнатият въпрос.И мойта не загрява зимата и имам климатик,но лятото си дига 90 градуса и си пуска перката както си му е реда незнам какво да правя да го сменям ли тоя термостат или не
Както искаш...Може да направиш и номера с картона...ама си е поло,не мохер....
myrshavija написа:РазмишлИАвай си наум, че стоя правопис ...
Не,бе колега,клавиатурата му е кофти на Мазния...

Не намери 10тина лв да си вземе няква читава!!!За толкова месеци!!!
Някой няма ли излишна да му даде?Моите заминаха лека полека,иначе с удоволствие!
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- borislava
- Автомобил:
- Двигател:
Bahama man написа:Относно повдигнатият въпрос.И мойта не загрява зимата и имам климатик,но лятото си дига 90 градуса и си пуска перката както си му е реда незнам какво да правя да го сменям ли тоя термостат или не
Със сигурност ако смениш термостата нещата ще се променят и колата ще си държи постоянно 90" независимо какви са атмосферните условия

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”