Колко Км най много сте вдигали с 1.0 мотор?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛО 97г., 1.0-50к.с.
150км/ч - по магистралата по равен участък с 4 човека,пълен багажник и резервоар и взето впредвид разликата в размера на гумите! по моя преценка може да направи и 160 или 155,но 170 изключено!
друго интересно е че тази година лятото до морето съм държал 130-140 в доста големи интервали от време-железна е
сравнена с А4-98г-125к.с.-217км/ч по цялата магистрала-лепва за пътя и няма мърдане,а ПОЛО-то ще излита на 150 вече
, разликата в класовете е огромна!
150км/ч - по магистралата по равен участък с 4 човека,пълен багажник и резервоар и взето впредвид разликата в размера на гумите! по моя преценка може да направи и 160 или 155,но 170 изключено!
друго интересно е че тази година лятото до морето съм държал 130-140 в доста големи интервали от време-железна е

сравнена с А4-98г-125к.с.-217км/ч по цялата магистрала-лепва за пътя и няма мърдане,а ПОЛО-то ще излита на 150 вече

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Като я настъпя вдига предницата като моторница д.а
Добре че нямам оборотомер
Особенно на 2-ра редовно съм в лютеницата.
Бах тия драгстери.
Като съм сам ускорява доста прилично. По мое мнение 1043сс върви до 120. После му става мъчно набирането.
Направо се чудя как PY- то зацепва гуметата
с това леко купе
Добре че нямам оборотомер

Особенно на 2-ра редовно съм в лютеницата.
Бах тия драгстери.
Като съм сам ускорява доста прилично. По мое мнение 1043сс върви до 120. После му става мъчно набирането.
Направо се чудя как PY- то зацепва гуметата

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lizard написа:Мале като ви чета и ми става ясно аз що не мога да докарам вашия разход на извън градско!!!!
Пенсионерки! Ходете в старческия дом!
П.п Недейте ги пънете тез пазарски колички, да не земат да родят.
Аз кат се развихря по мигистралата и най лекия повей на вятара ме мята в другата лента no comment!
Я кажи твоито поло колко върви че и аз преди 1седмица и нещо взех и аз поло с АЕХ мотор и още не съм го тествал над 140
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gesha_GTI написа:Lizard написа:Мале като ви чета и ми става ясно аз що не мога да докарам вашия разход на извън градско!!!!
Аз кат се развихря по мигистралата и най лекия повей на вятара ме мята в другата лента no comment!
Я кажи твоито поло колко върви че и аз преди 1седмица и нещо взех и аз поло с АЕХ мотор и още не съм го тествал над 140
Епа варви колкото да не спре!

160 ги ПРАВИ без проблеми

Е при мен водната помпа се обади след един маратон ... Може и над 160 де ама има опаснос некои повдигач на клапна да връкне и да ме
перне по челото та се ограничавам.
А какъв водовътеж става в резорвара при таз скорост no comment той пробит да беше по-малко щеше да изхарчи сигорно...
П.п със омв 100 харчи по-малко. Тествано.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С фиестата (96, 1.3mi) на магистрала минаваше 170км/ч при разход 8.3/100 А98 (Ст. Загора, ЛукОйл преди Зора - София, Позитано 30 май беше мястото, точно 2:00 часа, с едно леко задръстване от 10-12 мин на паветата, спирачка е ползвана 3 пъти, като само тогава крака от газта е махан).
Докато с поленцето няма такава врътка. Досега повече от 155 не е успявало, но трябва да се има предвид, че беше с 185/55/14, т.е. с по-малки в обиколка/диаметър от заводските.
Иначе с фиат панда (малко под 1.0 е мотора) макса беше 125км/ч.
Докато с поленцето няма такава врътка. Досега повече от 155 не е успявало, но трябва да се има предвид, че беше с 185/55/14, т.е. с по-малки в обиколка/диаметър от заводските.
Иначе с фиат панда (малко под 1.0 е мотора) макса беше 125км/ч.
- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
John3V написа:... но трябва да се има предвид, че беше с 185/55/14, т.е. с по-малки в обиколка/диаметър от заводските...
Това определено не е по-малко от заводските...
С мойто съм правил 150 по магистралата, можеше и още, ама като изпреварвам някой ТИР и газовете от ауспуха му ме мърдаха

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
offtopic:
орелко, май не четеш правилно, струва ми се. Писах обиколка/диаметър. Я сметни, с колко са по-малки от оригиналните 175/70/13.
орелко, май не четеш правилно, струва ми се. Писах обиколка/диаметър. Я сметни, с колко са по-малки от оригиналните 175/70/13.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
John3V написа:offtopic:
За твоето стандарта е 185/55 Х 14 и 175/65 Х 13

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
John3V написа:Ако това е така, както го казваш, начи една купчина гумаджии-майстори са ме налъгали до безобразие.
Ако са имали в предвид ,че можеш да караш с такива не са те излъгали ,но са пропуснали да ти кажат ,че километража ти ще те лъже с 3 км/ч

п.п. Айде,айде ,че много Офф стана. Сорри

- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
John3V написа:offtopic:
Като говорим за ЕДНОЛИТРОВИ полота, разликата между 155х70х13 и 185х55х14 е +12мм в полза на 14-ките.. къде го видя тоя по-малък диаметър ?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Lizard написа:Мале като ви чета и ми става ясно аз що не мога да докарам вашия разход на извън градско!!!!
Аз мойта не я пъна по магистралата много, знам и шъзможностите все пак. Но двигателя е добър и носи на тормоз доста

Колата е изключително градски тип, с къси скорости и е много пъргава. А това за политането по магистралата - ако си сам в колата може би, но ако сте 3-4 човека няма такива филми. Стои си добре на пътя

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”