какво 6те кажете за това например резната брониа и маска и малко кит и мрежа---иа виќте това какво имам в предвид--
http://www.car-vs-car.de/gal/VW9673.html
ново предложение за поло
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
тази броня много ми радва ОКО-то и обмислям аз да си я правя т.к. рязането е елементарно. само незнам тия щеки от къде да се здобия, защото аз ги мисля летални иначе и врабче ако издумкам с 120 км/ч ще влезне и ще стане мармалад
:D:D:D:D

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Абе в тоя форум наистина 90% от хората нищо не разбират от ТУНИНГ .... Тунинга не е ОГРОМНИ БРОНИ с много дупки , големи АНТИКРИЛА ,смешни джанти 2-ра ръка , никелирани огледала с мига4и ,решетки от рабицова мрежа и лепенки .... Дале4е сте от истината .....
Ако някои от вас си сложи такава броня искам да я видя на живо ,за да се посмея здраво ....
Ако някои от вас си сложи такава броня искам да я видя на живо ,за да се посмея здраво ....
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
re
приятелю, много хубаво се изказа, но все пак доколкото видях повечето хора са казали,че им харесва и ЧЕ ОБМИСЛЯТ как би било на тяхното. никои не е казал, веднага почвам.иначе ти като си толкова надъхан верно аз нищо неразбирам от ТЮНИНГ и двигатели и джанти и тем подобни, дай да видим ти какво си направил по твоята кола или имаш некво гаражче тип тунинг център.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”