п. с надявам се , че това лирично ..отклонение няма да бъде възприето като нарушение на точка 8 - аз си харесвам спринтерите през лятото
Да се олача от задно предаване на мерцедес ....
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Да се олача от задно предаване на мерцедес ....
Искам само да обявя на белия свят,
че бусовете Спринтер са гола вода по непочистен път
И колкото са по мощни - по зле..
От миналата зима ( то па каква зима ли беше ) имах едно на ум за 2.3 CDI , обаче 2.8 CDI направо ми разби фантазията
Ако щете вярвайте, обаче за тази гадина ( фурия през лятото) не може да потегли празен в лек сняг - и на 5 та скорост има тяга да превърти а няма блокажи и тем подобни ... и не може да отлепи ..... на пътя комар да кацне на газта и тутакси светва онзи грамаден триъгълник на ECP то че губи сцепление и гъзът му започва да се върти - дано някой го опъне
Та ...да споделя само ..Спринтер - велик воин през лятото и слаба ракия през зимата ...е направен явно за Германия и белите държави , ама не и за нас
п. с надявам се , че това лирично ..отклонение няма да бъде възприето като нарушение на точка 8 - аз си харесвам спринтерите през лятото
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
А бе смейте се вие , ама вчера ми идваше да рева от яд и бяс !! и освен това не мога да прекарам толкова пясък , че да ми стигне за 50 км кофти път - нямам толкова товароносимост
а най обидното е когато някаква развалина на 20 години 70 коня небрежно те отвее а ти отзад седиш на тръни все едно си се качил на експериментален самолет
- не смееш не да мръднеш , ами и да пр**неш 
- juve
еми то и аз по проходима от някогашната форд фиеста 1.8Д
с отрязана задна част и заменена с пластмасова не съм виждал, ама говорим за автомобили все пак
а това Б5 да не беше със задно ?!
а бе с чисто нови зимни гуми е хайвана - няма далавера ..оно си се върти и те тва е !
или пича не можеше да кара или беше с летни гуми Shocked
а бе с чисто нови зимни гуми е хайвана - няма далавера ..оно си се върти и те тва е !
Миналата година с една 124-ка едвам се прибрах. Не е моя само трябваше да я прибера. Около 100 км само магистрала и лек сняг, чистеха си хората както трябва. Ужас, не стои на пътя! След това се метнах в голафа и невероятна разлика. Колата ме слуша и прави това което искам и то при същите пътни условия с гуми регенерат. Мерцедеса беше с чисто нови континентал и си мислех, че няма да мога да се прибера. Става само за сухо и на магистрала.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”