най вероятно е свършил живота на акумулатора..но все пак кажете вие какво мислите по върпоса...
п.с Бог да поживи Алианц Асистанс за 10 мин дойдоха

slavi ivanov slavov написа:Отвии си клемите от акомулатора почисти ги сьс шкурка, сьщо така и на акомулатора задьлжително после малко грес и мисля че ще стане. Н о не оставаи проблема защото е коварна работа, представи си че изгасне точно при изпреварване, а онзи от среща ти лети ниско , кьде отиваш може би. Гледам че има и други вероятности по постовете на колегите но аз залагам на клемите, успех.
а ако е това защо е загаснала.нали като откачиш клемите на аку-то ,двигателя продължава да работи ,а пък ако не е зареждала и е карал само на аку. то би трябвало да му е светила лампа.дали пък не е масата към купето-само предположение правя-joker написа:slavi ivanov slavov написа:Отвии си клемите от акомулатора почисти ги сьс шкурка, сьщо така и на акомулатора задьлжително после малко грес и мисля че ще стане. Н о не оставаи проблема защото е коварна работа, представи си че изгасне точно при изпреварване, а онзи от среща ти лети ниско , кьде отиваш може би. Гледам че има и други вероятности по постовете на колегите но аз залагам на клемите, успех.
Ей туй май е проблема....и дано да е той....иначе нов акумулатор
Комутатор не е !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта