Каква е максималната скорост?
170 i ne iska6e powe4e
PASSAT комби 1,8 91 ва година. На газ и с включен климатик успях на равен участък от магистралата за пловдив да вдигна 170 ( без малко стрелката беше от лявата страна:-). Докато участъка бе равен поддържаше скоростта но не пожела да вдигне повече. Двама души почти без товар ако изключим газовата бутилка.
Diesel Forever
Да чист дизел е! Купих го от един приятел. Двигателя е от G1 Щото оригиналния чупи клапан и пука блока. ама при смяната му е правен почти основен ремонт. сега е на 50 000 км. Пали като кибрит. ( имам малко проблеми с тоците ама ще ги оправя). Някой в германия си го е правил щото е понаточен. с 5 скорости е има вежди, GTI волан....доколкото знам 84 година няма още 5 скоростни.
Абе вчера реших да сипя V-power Diesel....леле тая кола се побърка. Чувствително по добре върви и пали. Е и цената е 12 ст. отгоре на литър.....
Абе вчера реших да сипя V-power Diesel....леле тая кола се побърка. Чувствително по добре върви и пали. Е и цената е 12 ст. отгоре на литър.....
Re: а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
alonso1 написа:а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
Пиша това эащото съм на 12 години и съм вдигал само 80 км с Renault Megane II 1.6 16V 115 hp - на баща ми
а иначе съм се возил с 260 с Аudi S6 quattro 4.2, 220 с Renault Megane ii 1.6 16V и с VW Golf 4 1.4 16V 75hp (на майка ми обаче баща ми ги вдигна) 185
Potresen sym

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Deqn написа:bezopasnata skorost za kola na 10-15 godini e maksimum 120.
Е ти уби коня с това изказване, както каза някой преди, с лопатата... А за по-сигурно с 50, а?
Честно да ти кажа, не исках да ти отговарям, щото знам ей сега какво се почва... И затова ей те този пост ми е последен по темата...
Точно за колите от онова време (87-95, че и преди това), ти гарантирам, че произволен добре поддържан екземпляр е доста по-сигурен от доста чисто нови кошници... Ама тогава колите се правеха да са 'вечни', а не като сега - мах. 7-8-10 години...
Ти ако предпочиташ да караш бавно, аз предпочитам да инвестирам в сигурността на колата си, за да съм спокоен във всяка ситуация... Въпрос на гледна точка... край от мен...
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Re: а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
Deqn написа:.......
ПИШИ НА КИРИЛИЦА

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”