Неделен Snow Drift с bomber и hertz - НИМ (Видео!)
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Хехе браво браво и аз до сега я въртях моята в Аксаково на центъра.
И най големия майтап беше, че и куките се въртяха, ко да праят завалийките, да не видят и те нещо
и се кефят такива 
И най големия майтап беше, че и куките се въртяха, ко да праят завалийките, да не видят и те нещо

Последна промяна от pacoboy на Пон 17 дек 2007 0:59, променено общо 1 път.
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
radotom написа:Абе като ще се пишат никове, да бяхте си писали и трите имена, рег.№ и адрес за получаване на призовката ли?!?
Не, че и аз вчера не отскочих до един пуст, широк паркинг, амаа.....
днес на обяд много лошо се завъртях на Созополското кръстовище до Меден рудник

Ако има запис от камерата дето е сложена там, ще искам да си го видя

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, обадете за някое такова местенце и в Пловдив. Аз ходя до ст.Пловдив (там където ни е сбирката на форума), но винаги има поне 5-6 коли във въртела и още 5-6 чакащи. Има и разни идиоти, дето точно срещу теб опъват ръчната и ти проверяват рефлекса и ориентацията. Паркинга на пощата до електро техникума става, ама го изорахме целия(вече няма сняг), та се дири читаво, широко и не толкова популярно място! Ако може и да не е като другите - на 30 мин. патрулка, ще е прекрасно.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
KOCMOC написа:ние бяхме 3 поло-та горе и беше забавно,обаче си трябвах хора за горекупона да е на 6.вие колко часа беше тоя дрифт ???
След като се разделихме на ОМВ-то аз минах пак от там за един финален дрифт обаче... вече беше сковало и мамата си тракаше! Някакъв пич здраво ме псуваше след като едвам се разминахме в напълно неуправляеми возила. Имаше много коли и реших да си ходя преди да съм цункал някой за спомен

С повечко късмет за месечната среща ще е същата работа пред НИМ

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
веселин написа:Неделен Дрифт На Членове На Vw Клуба! - нищо против такива изпълнения пред ченгетата от охраната на НИМ- видяли са ви стикерите - и после що ни гонят от там като дойде време за месечните срещи![]()
Поне не заблуждавайте , че сте членове на клуба! Аре със здраве пичове!
След като горе имаше над 20 автомобила, охраната беше там, та и полиция имаше и никой копче не дойде да каже то ТИ ли намери да се изкажеш цупейки се?
Отидох, изкефих се и точка! Ако искаш ела ми свали стикерите!!!
- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Неделен Дрифт На Членове На Vw Клуба! - нищо против такива изпълнения пред ченгетата от охраната на НИМ- видяли са ви стикерите - и после що ни гонят от там като дойде време за месечните срещи![]()
Поне не заблуждавайте , че сте членове на клуба! Аре със здраве пичове!
Момко....ааа.....не че нещо обаче горе имаше всякакви коли...и Ауди,Волво и БМВ ли ще ги гонят ?? АЙде стига глупости.Когато имаме среща си седим на едно място.При положение че на паркинга имаше не повече от 5-6 коли спрели които бяха при оградата в дъното и цялото беше право никой няма да му пука какво ще правим ние.Ако толкова мислиш че срамим клуба ела кажи ми го в очите и ще си сваля стикера след като някой го потвърди.Са ако те е яд че не си дошъл сори

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”