Масло за скорости
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пълна синтетика "Q8" 75W90, GL5 с обещан пробег 200000-220000 км от складовете на "Косер" - оригинално и на много човешка цена - 19,40 за литър. Бутилките са им по 1 литър (за съжаление ще ти трябват 2 бр., но по добре да се разминеш с 40 лв., отколкото с 80 ? ) . Скоро сменях моето точно с това - много доволен съм - скоростната кутия утихна и ми се струва, че сякаш мощноста към колелата на колата се е повишила (обаче горе-долу по същото време смених и горивото, та не съм много сигурен от кое).
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
stan_golf3 написа:Пълна синтетика "Q8" 75W90, GL5 с обещан пробег 200000-220000 км от складовете на "Косер" - оригинално и на много човешка цена - 19,40 за литър. Бутилките са им по 1 литър (за съжаление ще ти трябват 2 бр., но по добре да се разминеш с 40 лв., отколкото с 80 ? ) . Скоро сменях моето точно с това - много доволен съм - скоростната кутия утихна и ми се струва, че сякаш мощноста към колелата на колата се е повишила (обаче горе-долу по същото време смених и горивото, та не съм много сигурен от кое).
По-добре е много много да не вярваш на КОСЕР....обичат да продават евтини стоки на високи цени....сам си направи извода колко реално струва това масло....Баш пък за скоростна кутия икономии ще правиш...да не сменяш всяко година масло на скоростна кутия!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”