Поразлистих темите кадето се пише за ESP,ма не успях да намера това което ме интересува и затова пускам нова тема.
Ситуацията е следната.
Карам към София по Е79 и на завоите околу Благоевград понеже Т беше -2-3 градуса ми се вклучваше чат-пат ESP-to,явно гумите губиха сцепление.Та както се вклучваше и спираше,светна и не спре повече.Със него светна и ламбата за ABS-a.
Карах така околу 5км. със надеждата че ще спрат,ма не.Спрех на една одбивка,загасих колата,поседях 5мин. палнах я пак и всичко 6,няма ламби,няма звукови сигнали,няма нищо.Прибрах се до Сф без никакъв проблем.
Въпроса,какъв може да ми е проблема,временно смущение на електрониката ли е или какво?
Понеже доста често патувам искам всичко да е 6 по колата,да не ме изостави когато най-много ми трябва.
Благодаря ви предварително!

ESP-светна и не изгасна индикацията на таблото!Проблем?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах сащият проблем , закарах го в сервиза на VW . направиха диагностика ,оказа се, че някакво реле се е прецакало , свалиха го замериха го ,но си беше бомба , почистиха му клемите,сложиха го пак и се оправи . явно са били замърсени клемите и от време на време не е правило контакт , от тогава проблем не сам имал вече 3 4 месеца.та закарай си машинката в сервиза на VW и би трябвало да го оправят за около час-два
Последна промяна от Peteff на Пон 17 дек 2007 21:08, променено общо 2 пъти.
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
ееее
егати правописа!!!!!!!!!!!!!
леле!!!
нека бъдем българи!!!!
леле!!!
нека бъдем българи!!!!
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
еее
а не бАлгари
Приятел,ако можеш да помогнеш Ок,ще ти бъда благодарен,ако не подобре си мълчи.
По някаква случайност съм чужденец и не съм имал ниту един час по бЪлгарски език във училище!!!
Всичко което пиша е пълно със грешки,знам го,но и със старание да звучи колкото се може подобре на разбираемия за теб език!
Поздрави!
По някаква случайност съм чужденец и не съм имал ниту един час по бЪлгарски език във училище!!!
Всичко което пиша е пълно със грешки,знам го,но и със старание да звучи колкото се може подобре на разбираемия за теб език!
Поздрави!
- MAKAROW
- Автомобил:
- Двигател:
e
е тогава да те похваля ,за нито един час по български се справяш доста добре -просто ми направи впечатление правописа!!!
sorry но по този проблем не съм компетентен
поздрави и успех
прав си ,че не е най важното правописа но .........нека си помагаме успех
sorry но по този проблем не съм компетентен
поздрави и успех
прав си ,че не е най важното правописа но .........нека си помагаме успех
Първо,благодаря на всички озовали се!
Значи индикаторите не се обадиха повече,всичко е 6 поне за момента.Обаче ми прави впечатление че доста често ми зацепва ABS-a при спиране.Гумите са ми зимни,Мишелин,купух ги чисто нови мината година и това им е втори сезон.При спиране,па било то и не толкова интензивно ме подритва педала на спирачката.
То че ще се ходи на диягностика е ясно,ама ми се искаше поне малко да съм на ясно какво става,и имал ли е друг подобен проблем.

Значи индикаторите не се обадиха повече,всичко е 6 поне за момента.Обаче ми прави впечатление че доста често ми зацепва ABS-a при спиране.Гумите са ми зимни,Мишелин,купух ги чисто нови мината година и това им е втори сезон.При спиране,па било то и не толкова интензивно ме подритва педала на спирачката.
То че ще се ходи на диягностика е ясно,ама ми се искаше поне малко да съм на ясно какво става,и имал ли е друг подобен проблем.