Колеги,
Изведнъж спряха да светят и двете крушки на задния регистрационен номер, когато съм пуснал фаровете. Съмнявам се и двете да са изгорели едновременно.
Огледах ги че не се свалят съвсем лесно и затова предпочитам да попитам по-знаещите на какво може да се дължи това? -бушони или нещо друго? Ако са бушони - кой бушон от многото под волана е за тях?
Мерси предварително!
Голф 3 - осветлението на задния номер не работи
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Re: Голф 3 - осветлението на задния номер не работи
miroslavg111 написа:Колеги,
Изведнъж спряха да светят и двете крушки на задния регистрационен номер, когато съм пуснал фаровете. Съмнявам се и двете да са изгорели едновременно.
Огледах ги че не се свалят съвсем лесно и затова предпочитам да попитам по-знаещите на какво може да се дължи това? -бушони или нещо друго? Ако са бушони - кой бушон от многото под волана е за тях?
Мерси предварително!
Колега , като свалиш капака на бушоните на него си пише кой бушон за какво е , и каде се намира ! Започни първо от бушоните ...
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
miroslavg111 написа:Колеги,
Мерси предварително!
Вдигаш задния капак / врата / и сваляш пластмасата, на въпросните крушки

Тя се държи с 4-рапидни винта

Махаш крушките и зачистваш много хубаво техните легла / там има страхотна влага и леглата корозират /

След това, монтираш всичко обратно, като предварително си убеден, че крушките са здрави

П.С.
Не пипай никакви предпазители, не е от тях

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как разбра?petko5 написа:Не пипай никакви предпазители, не е от тях

miroslavg111 написа:Мерси за съветите. Проверката тази вечер показа че и двете крушки са изгорели. Утре като сложа нови ще знам дали всичко е наред или има още ядове...
Много е интересно но и при мен се получи точно така - изгоряха и двете едновременно. Колкото и да не ми се вярваше наистина се наложи само да ги сменя и вече половин година няма проблем.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тръба нали не мислиш че има бушон за всяка крушка?Ако е бушон и други неща няма да светяттръба написа:Как разбра?petko5 написа:Не пипай никакви предпазители, не е от тях

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяната на 2-те крушки даде резултат и задния номер светна. Още се чудя как така изгоряха едновременно...
В кат бяха хванали номера досва високо. Само аз си знам на каква фантазия успях да махна стъклата, за да сменя крушките.
За моя изненада панела за бушоните нямаше никакви означения (схема) кой бушон за къде е - както писаха някои колеги.
В кат бяха хванали номера досва високо. Само аз си знам на каква фантазия успях да махна стъклата, за да сменя крушките.
За моя изненада панела за бушоните нямаше никакви означения (схема) кой бушон за къде е - както писаха някои колеги.
miroslavg111 написа:Още се чудя как така изгоряха едновременно...
И аз това се чудих

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не разбира се.emo-gar написа:Тръба нали не мислиш че има бушон за всяка крушка?Ако е бушон и други неща няма да светяттръба написа:Как разбра?petko5 написа:Не пипай никакви предпазители, не е от тях

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”