Пукане от ауспуха Golf 3
Пукане от ауспуха Golf 3
Пичове,забелязвам че когато надуя газта яко на празен ход при вра6тането и се чуват 2-3 припуквания от ауспуха/отзад?Кажете от какво може да е,че ми сменяха и ангренажен ремък да не са изпуснали един зъб?Центровка ли е,гърнета ли са?Колата е на газ.
Охххххххх,дано е от това.Ами аз я купих преди 10 дни и в Италия е монтирана газовата,марката е BRC и незнам защо при палене винаги ми показва 4е е на бензин свети ми 4ервената лампа и трябва да и подам малко газ и ХОП 4ува се едно щракване и ми светва оранжева и зелена лампа?Винаги на безнин ли паля,въпреки че копчето е на газ?Сигурно е заради моноинжекцията щото имах Голф 2 1.6 и не беше такава системата?Тука нямам междинно положение,само газ-бензин?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Obituary написа:Какво е това генерация?И къде се намира?Голфа е тройка 1.4 моноинжекция?
Изпускателна генерация се наричат тръбите за изгорелите газове, които ги отвеждат навън. Тръгва от изпускателните колектори закрепени на главата на двигателя и стига до задното гърне, като по пътя си може да мине през катализатор и няколко други гърнета в зависимост от вида и модела.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”