след това виж дали качва бензин като палиш
ако качва развии свещите и виж мокри ли са
ако не са мокри и бензин стига догоре виж дали идва ток до дюзата

vladko_g40 написа:добре де колега, я направи следният опит: завърташ на стартер и като не иска да запали повърти още 5-6 пъти
след това виж дали качва бензин като палиш
ако качва развии свещите и виж мокри ли са
ако не са мокри и бензин стига догоре виж дали идва ток до дюзатагледам че си писал че колата има имобилайзер
може някой учен да го е вързал да прекъсва веригата на дюзата
и затова да не пуска
направи този опит и пиши
kimbaten написа:P.S. - пробвах да въртя с изключен темп. датчик - няма разлика грам. Каквото и да значи това.
аз също - пробвах го от отчаяние - отчаяна кауза - отчаяни опити, когато запали колата си върви супер. По мойта логика (можеби не е правилна) - не би трябвало да е нещо механично (запушване, недобър контакт, зацапани, неработещи свещи или нещо подобно) най малкото щеше да се усети по време на каране а то - нищо - върви, дърпа, държи обороти. Единственото което правеше преди тая случка беше сутрин, на границата да загрее и да си свали оборотите от 1000 на 850, малко играеха но не повече от минута - след това си "заспиват" на 850 - това винаги го и правело на по-студено време и като бързам, тръгна и не изчакам 1-2 мин да позагрее. Другото е че като "умря" първия път, след това 2-3 пъти запали по-тудно, но запали. Въпроса е какво може веднъж да "пуска" бензин на инжекциона, веднъж - не, без конкретна причина. Остава да проверя ХОЛ-сензора данеби да е от него проблема - което не знам възможно ли е без да го сменям?Anbuch написа:...аз лично не мисля ,че е от него...
ако имаш повреда от датчика на Хол няма да имаш искраkimbaten написа: Остава да проверя ХОЛ-сензора данеби да е от него проблема - което не знам възможно ли е без да го сменям?
vladko_g40 написа:не знам колко пари е, но можеш да провериш колко е налягането в горивната система с манометърсамо така можеш да установиш дали работи
![]()
п.п. идва ли ток до дюзата?
kimbaten написа:vladko_g40 написа:не знам колко пари е, но можеш да провериш колко е налягането в горивната система с манометърсамо така можеш да установиш дали работи
![]()
п.п. идва ли ток до дюзата?
не зная - колата не е тук, пък и аз не разбрах как да проверя идва ли ток. Хайде - мултицет ще взема - обаче с тоците не съм никак на Ти - нито знам как се мери нито знам кое трябва да премеря.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта