vaskoto1 написа:видях един да се продава в ТСМ за около толкова пари. куче-марка е но пък е чисто нов. .
georgipass написа:мога ли да 150-170 лева да си намеря хубав MP3 playerAko имате някаква информация,може да кажете
georgipass написа:забравих да спомена нещо много съществено,говоря за втора ръка мп3 за 150-170лвКолкото до нов за тези пари трудно мога да случа на нещо добро
mucho написа:L-какво?!![]()
![]()
шегата настрана ма тва па е една от най- най- нааканите марки
ку ще и 1000 пъти да се прекръстят келявите голдстар са си келяви голдстар - тва мисуа аз ...
... и пак според мен по-добре дай още малко и си земи нещо като хората, или пък виж тук порови се в неква такаа подобна тема някой си беше намерил оферта за чисто ново сони май пак горе доле тия пари идеше - ест. беше некво скромно моделче, но се си мисуа, че ше е по-добре от тая точилка ЛГ
BOSS написа:mucho написа:L-какво?!![]()
![]()
шегата настрана ма тва па е една от най- най- нааканите марки
ку ще и 1000 пъти да се прекръстят келявите голдстар са си келяви голдстар - тва мисуа аз ...
... и пак според мен по-добре дай още малко и си земи нещо като хората, или пък виж тук порови се в неква такаа подобна тема някой си беше намерил оферта за чисто ново сони май пак горе доле тия пари идеше - ест. беше некво скромно моделче, но се си мисуа, че ше е по-добре от тая точилка ЛГ
Aбе не си много прав, за 350лв плащаш и марката, а той си купува мп3 плеар. Я си разглоби касетофона и ще видиш че в него има цялата китайска индустрия- моторола, панасоник, митсубиши и т.н.
Чак такива боклуци каквито ги описваш не са, мога да ти кажа че JVC е най кухата марка, последвана от Сони. Купихме си чисто нов телевизор JVC и след 1година се наложи да му сложа касетка от едната страна, защото некаква си платка се изкривила.
Имах уолкмен сони и се прееба за нула време. Приятели с известните уредби на Сони-DJ-mix -почнаха да реват, а имаме един телевизор на панасоник от 10 години сме му сменили само дистанционното. Да ти кажа ли за кучата марка ACIKO- имаме видео от тази марка и в момента наброява 15тина години, скоро му се прееба механиката, мислех да го сменям обаче тея в сервиза ми казаха че съм се побъркал, щото видиото било с некакви 2 глави или нещо такова.
Чувал ли си за телевизор FUNAI -имаме го 10 години![]()
Не казвам че трябва да се купува куца марка, а че не трябва да ги отхвърляте само заради името.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта