Пребоядисване-колко струва?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Cordoba16vt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cordoba16vt » Вто 18 дек 2007 11:50

загледай се преди да хулиш

цялата кола беше начукана от камъчета и се виждаше грунда !

Ако не знаеш сега е модно да се карат чисто бели коли :)

Arctic White - е цвета

:wink:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 18 дек 2007 16:35

Не бе, аз нямам против хората, дето са я боядисали, евалла даже много добре са се справили :wink: Имах предвит собственика... пред нас всеки ден гледам (заведението "Шоколад") няколко 997ци (Turbo, Carrera S, Carrera 4S) и един Cayenne Turbo S дето са черен мат и нямат драскотинка, как става т'ва? Аз ще ти кажа - с поддръжка :idea: Верно не е много евтино и удобно, ама си заслужава :wink: До колкото знам черния мат е доста капризен и трябва да му се правят разни манипулации през кратък срок от време...

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Вто 18 дек 2007 21:15

alpine написа:със снимките цвета ли ще покажеш ? Разбира се че със снимка всичкото батак може да се скрие ... ако не всичко то поне голяма част :lol: Виж са не искам да те закопавам или нещо такова просто постоянно си правиш реклама а нищо свършено не показваш ... казваш "елате при мен и ще видим" ... ми ако след като усереш колата кво се прай в такъв случай ? няма да вземеш пари за това ли ? хубаво .... но кой ще я оправи после ...с чии пари :?: :roll:
такам ... първо нз кога си виждал кола направена от мен на живо ... сам каза на снимка може да е всичко ... :lol: нз кво си се огледал в мен и след всяко мое мн гледаш как да наговориш 1000 глупости ...
рекламирам да , хората питат аз отговарям , теб яд ли те е нещо ?
нещата трябва да се въртят ...

п.п. ако на някой клиент стане нещо с колата не само че няма да му взема пари ами и ще я оправа за моя сметка ... хората са казали не е важното да се насер*** а да може да се избършеш ...
да чукам на дърво до сега не е ималко такива проблеми ...

п.п.п. черния мат е бая бая капризен за поддръжка ... лично мен не ме кефи ...

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 18 дек 2007 21:57

като говоря глупости покажи че са глупости и че при теб не седят така нещата както казвам . Виждал съм ти коли на живо , че и твоя голф съм виждал :arrow:

а това че си правиш реклама на всеки пост ... неможе така момче ако всички така почнат .... Направи така че всички на теб да ти правят реклама с техните си постове , а не ти сам !

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 18 дек 2007 23:15

alpine написа:а това че си правиш реклама на всеки пост ... неможе така момче ако всички така почнат ....

:idea: Многократно ми се е налагало да "модерирам" постове на колегата fens_ свързани с автореклама!

Има си подфорум "Сервизи" в който всеки колега или посетител във форума, може да си сложи описание на сервиза, услугите които предлага и цените...

Не е нужно във всяка тема за тунинг да има постове от рода "ела при мен, аз мога"!

За вбъдеще ще продължавам да трия подобни отговори. Ако колегата fens_ жела да предложи нещо на някой колега - да използва бутона "ЛС" :idea: Това да се счита за официално предупреждение към колегата. Слвдващият път ще бъде предложен за по-строго наказание!

П.П. Темата доста се отклони от първоначалния въпрос, а именно "Пребоядисване-колко струва?"

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 08 яну 2008 13:50

Колеги и аз да питам- колко горе долу ще ми излезе пребоядиснавето на пасат Б3 комби - сив металик.
Капака на двигателя е подбит на няколко места от градушка. Говоря за цялостно боядисване с цена на труд материали и общо взето всичко. Боицата да не е от най скъпите но да не е и некой скапан евтинджос.
И ак може да ми препоръчате някои бояджия от клуба, някои който си разбира от работата :wink: .

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 08 яну 2008 14:26

Kozunak написа:
Kingpin написа:магазина му се намира на бул. Черни връх, ако някой иска мога да дам точни координати.

Срещу завод "Витоша" ли тоя?!Там и аз съм си праил боя.

За Петко ли говорите? в стария сервиз на СБА. Ако става дума за него го познавам отдавна и мога да кажа само хубави неща за него

Върни се в “Оптичен тунинг”