Някой да е свалял задните кори на 3-врато поло???
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да е свалял задните кори на 3-врато поло???
Здравейте колеги!!! Така, темата която пуснах преди доста време "Полото ми се мокри плиис хелп" установих че мокренето на задната лява седалка е причина от скъсаното маркуче за задната чистачка,защото смених почти всички уплътнения и се мокри когато задържа лоста за чистачките натиснат към таблото(да пръска на задното стъкло)но уви не пръска а водата се стича под седалката(задната лява),колегата Koksan беше споменал че въпросният маркуч все се прецаква на едно и също място,като седнеш на задната седалка на нивото на сърцето ако не се бъркам,та искам да сваля кората,за да видя къде е прекъснат, но не съм свалял друг път и изобщо незнам от къде да запчна,а не искам да прецакам кората!!! Предварително благодаря на всички !!!
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
аз свалях моята миналия ден.седалката не я пипаи само откачи облегалката.тя се откача като дръпнеш двата щифта едновременно,пада надолу и дърпаш към тавана.то като я свалиш напред и ще ти стане ясно как се откача .така.после там където облегалката е скривала самата кора има 2 пластмасови болта.те се развиват на един оборот,след тях развиваш с един шестограмен ключ ограничителя на седалката.тои е на видно и удобно място.от там нататък всичко е на щипки.дърпаш като луд и готово! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз имах същия проблем със старото поло.
при мен маркуча беше скъсан в гофрираната гумакоято свързва купето
с 3-та врата.
там е и най-честото място на късане,защото там е движението при отваряне.
няма логика да се къса нивото на сърцето,като седнеш отзад-там маркучът е неподвижен.
така,че пробвай първо да провериш дали не можеш да го изтеглиш
като извадиш гофрирания преход при отворен багажник и оттам да издърпаш и да съединиш маркуча
при мен маркуча беше скъсан в гофрираната гумакоято свързва купето
с 3-та врата.
там е и най-честото място на късане,защото там е движението при отваряне.
няма логика да се къса нивото на сърцето,като седнеш отзад-там маркучът е неподвижен.
така,че пробвай първо да провериш дали не можеш да го изтеглиш
като извадиш гофрирания преход при отворен багажник и оттам да издърпаш и да съединиш маркуча
-
- Автомобил:
- Двигател:
при мен също мокреше под заднната седалка,тъй като маркуча след като се скъса се изтегля и почти се прибира в гредата и водата така се стича надолу и мокри под седалката
от личен опит-не съединявай с метална тръбичка,защото тя за кратко време прерязва маркучите.при мен стана много добре с парче маркуч от инфузионна система-1,5лв във всяка аптека
от личен опит-не съединявай с метална тръбичка,защото тя за кратко време прерязва маркучите.при мен стана много добре с парче маркуч от инфузионна система-1,5лв във всяка аптека
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”