ГСМ Оператори. Кой,какво ползва?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kokito
- Автомобил: WV GOLF 2 1.8 GTI
- Двигател: PB 1989
От 6 г.съм клиент на М-тел и все още съм и на 10-ти този месец реших да стана и на Вивател .Взех телефон и сим карта на мес.такса от 5 лв. със 100 безплатни мин. Днес получавам СМС от оператора,че до края на месеца трябва да платя 5.84лв.при условие ,че имам 4 разговора по2-3 мин.и то в рамките на безплатните,които за таксата от 5 лв.бяха15.Какви са тия Шибани работи не мога да разбера ВСИЧКИ СА МОШЕННИЦИ колеги ,но няма как.
kokito написа:От 6 г.съм клиент на М-тел и все още съм и на 10-ти този месец реших да стана и на Вивател .Взех телефон и сим карта на мес.такса от 5 лв. със 100 безплатни мин. Днес получавам СМС от оператора,че до края на месеца трябва да платя 5.84лв.при условие ,че имам 4 разговора по2-3 мин.и то в рамките на безплатните,които за таксата от 5 лв.бяха15.Какви са тия Шибани работи не мога да разбера ВСИЧКИ СА МОШЕННИЦИ колеги ,но няма как.
Зависи на коя дата си сключил договора!? Разликакта ти се получава от няколкото дни до засичането на фаскртурата! Нпример сключил си договор на 8-ми, ате зануляват на 12-ти за тези 4 дни нямаш 100 безплатни минути!!
- МРЪСНИЯТ ХАРИ
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
м-тел екстра 30+30 перфектен колеги винаги когато трябва да платиш повече от колкото си мислиш че дължиш туряш мамата но не винаги мислиш правилно.аз никога не съм чел нещо по неразбираемо от договор с мобилен оператор .ушким офертата е супер а като се по улабиш и получаваш покана за секс но еднопосочен ти не чукаш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”