светещи джанти...как ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
rapo_vd написа:Момчета имам едно предложение сварзвате последователно диоди вкарвате ги в маркуче прозрачно ако искате и цветно сваляте гумата закрепвате маркучето около дисковата спирача или барабана зависи свързвате това към акумолатора и сте готово а ако искате да ги изклучвате едно ключе и сте готови.
ти ли си най-умния на майка си? как ще вържеш нещо което се върти за акумулатора ? и последователно свързани диоди не светят еднакво и ко става ако изгори един ? цврък
- rapo_vd
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2002
а кои е казал че се я помисли каде да я сложиш а ? няма да я слагаш на дисковата а зад нея а стига да помислиш малко ще се сетиш как да свържеш диодите може би всеки диод по единично да се върже с оделно кабелче аз го измислих ти го дооправи като знаешvladtod® написа:rapo_vd написа:Момчета имам едно предложение сварзвате последователно диоди вкарвате ги в маркуче прозрачно ако искате и цветно сваляте гумата закрепвате маркучето около дисковата спирача или барабана зависи свързвате това към акумолатора и сте готово а ако искате да ги изклучвате едно ключе и сте готови.
ти ли си най-умния на майка си? как ще вържеш нещо което се върти за акумулатора ? и последователно свързани диоди не светят еднакво и ко става ако изгори един ? цврък