Хайде народе! Юруш на маслините......!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
mucho написа:не моа разбера шо толку са радвати... не че нещу ама ... койт си мисли, че ше мое спокойно да си лафи у недела ше има но поздрави от мучо
... залагам си галошите, че клетките ше са блокирали до откат още от сабахлем
... ше е нещу кат на Нова гудина умножено по 10 (примерну)
bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown
много мога да говоря по адрес на майката му, на този идиот който е измислил уникално тъп начин да перцака хем имаджа на компанията за която работи, хем клиентите й!
Ахх, защо днес не бачкаха глобулските бизнесцентрове ... бях готов по обед да си хвърля картата и да купувам на конкуренцията!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
М-Тел отново се......
Незнам при вас как е,но там кадето се намирам аз просто няма начин да се извърши телефонно обаждане "Busy network! ... Busy network!"
Просто няма мрежа,също като на Нова Година.Добре де като си знаят хала защо се "изхвърлят" и се правят на великият GSM оператор. М-Тел отново се......оакаха!

- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: М-Тел отново се......
tyo написа: М-Тел отново се......оакаха!
Много правилно казано колега
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Този "подарък" ни излезе през носа на всички. По едно време бях готов да си купя карта на чужд оператор и да говоря с роуминг в България
Ако целта е била да запомном "Рожденният ден на МТел", да запомнихме го

Ако целта е била да запомном "Рожденният ден на МТел", да запомнихме го

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
веселин написа:Благодаря на М-тел но могат споко да се факат,още два -три месеца и минавам на телепатия-говорим най-скъпо в Европа,а взимаме най-малки заплати!Но комент!
Мобилтел сваля цените

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това си беше доста сериозна изцепка!!!!!!!!
Аз бях в едно забравено от бога село с още 10 човека, и се сумнявам в радиус от 1 километур да имаше друг мобилен телефон, никои от нас цял ден не успя да се свърже с който и да било, да се преместя на 10 метра, глупости. Имах да си проведа няколко разговора и останах без никаква възможност, горко съжалих че 6та година съм им абонат.
Пък и не съм съгласен че е като на нова година, по-страшно беше защото на нова година не е безплатно:)
Но пък вечерта един приятел ми се обади към 11 и нещо, каза че съм единственият с който е успял да се свърже за цял ден, говорихме си суйти време и изведнъж прекъсна. После погледнах таймера, точна на 30тата минута и 00 секунди, сигурно така са го настройли.
Аз бях в едно забравено от бога село с още 10 човека, и се сумнявам в радиус от 1 километур да имаше друг мобилен телефон, никои от нас цял ден не успя да се свърже с който и да било, да се преместя на 10 метра, глупости. Имах да си проведа няколко разговора и останах без никаква възможност, горко съжалих че 6та година съм им абонат.
Пък и не съм съгласен че е като на нова година, по-страшно беше защото на нова година не е безплатно:)

Но пък вечерта един приятел ми се обади към 11 и нещо, каза че съм единственият с който е успял да се свърже за цял ден, говорихме си суйти време и изведнъж прекъсна. После погледнах таймера, точна на 30тата минута и 00 секунди, сигурно така са го настройли.

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Д...ба вчера бях на сватба и малко преди ня се оказа,че е по лесно да отида с Ханс до някой който ми трябва отколкото да му звънна, а на всичкото отгоре разни авантаджиии, с които не съм се виждал от времето когато Лили Иванова е дебютирала в Колизеума, извенъж успяха дса ме засипят с обаждания в 8 сутринат

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък си поговорих доволно с гаджето, което е във Варна, и затова съм много доволен от примоцията
Вярно, че се свързвах от 5-я път, вярно че в студентски град да говориш по М-тел беше невъзможно (вечерта бях там, и към 9ч просто наистина беше като по Нова година, умножено по 10), но като цяло съм доволен, защото е хубаво да си говориш безплатно с човек на другия край на България, който ти липсва

Вярно, че се свързвах от 5-я път, вярно че в студентски град да говориш по М-тел беше невъзможно (вечерта бях там, и към 9ч просто наистина беше като по Нова година, умножено по 10), но като цяло съм доволен, защото е хубаво да си говориш безплатно с човек на другия край на България, който ти липсва

Върни се в “ОФФ-Топик - други”