Колеги сменил съм по колата сумати неща и пак имам проблем.
Колата се държи като запушена,немога да я изфорсирам,давам газ до край и неще да се изфорсира и леко припуква в гърнетата.
Проблема не е постоянен а се появява от време на време.Много е кофти като се случи при изпреварване.
Ходих на диагностика 2 пъти и нищо не откриха.Сменил съм ламбда сонда,всички гърнета и съм махнал катализатора.Сменени са и кабели,свещи,дистрибуторната капачка с палец и бобината.Бензиновия филтър и въздушния също са сменени.
Незнам вече от къде може да идва проблема.Сипвах и добавки за почистване на инжекциона и пак нищо.Незнам дали си внушавам,ама май като карам с бензин 95 ми се случва по често да се запуши от колкото като карам с 98 или 100,но не съм сигурен.
Забравих да спомена,че съм сменил и гумичките на клапаните и хидравличните повдигачи.

Проблем с двигателя на Г3 ГТИ 2Е
- MITKOPARVIA
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
neiki4a написа:dobrev написа:Почисти ли дроселната клапа?
и как става тая работа
Аз ходих на диагностика тогава и видях как пича откачи тръбата на въздушния филтър която отива към двигателя там се вижда и стъпковото моторче и при изгасен двигател ми каза да натисна педала на газта и напои един парцал с "нещо си" не знам точно какво бъркаше бършеше парцала бая си стана черен ами това е в общи линии!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”