ЛОША ПОДДРЪЖКА НА ПЪТЯ СЕВЛИЕВО-ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

ЛОША ПОДДРЪЖКА НА ПЪТЯ СЕВЛИЕВО-ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнениеот bboikov » Пон 17 дек 2007 9:23

Вчера рано сутринта ми се наложи да пътувам към Велико Търново. По "Хемус" и пътя до Севлиево няма проблем - бяха започнали да чистят и опесъчават. След Севлиево нямаше 1 килограм луга или пясък на пътя. Снегорините мяха минали, но това само допълнително беше утъпкало снега. 10 - на километра преди В.Търново попаднах в коловоз направен от снегорин, при опит да се измъкна се завъртях "само" три пъти. Със чисто нови зимни гуми съм. Много неприятно изживяване, добре, че имаше преспи от страни на пътя. Нищо ми няма нито на мен нито на колата, но....

АКО НЯКОЙ ИМА ПЪТ В ТАЗИ ПОСОКА ВНИМАВАЙТЕ!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 17 дек 2007 9:30

По кое време това ?
Аз минах оттам някъде към 10-11 сутринта. Да, най-лошия участък беше по трасето София - Търговище, но не съм се въртял (не съм и правил опити), поддържах си нормалната скорост. Гумите ми са на 2 години и малко отгоре (трети сезон започват), Debica Frigo Directional.
Интересно ми е как може участъка Ябланица-Севлиево да е в задоволително състояние откъм почистване (дори по-добре и от магистралата), Севлиево-Търново да е отврат, а Търново-Търговище да е "изблизан". Едва ли някой пълнолетен, разумен и мислещ човек ще приеме доводи като условия (климатични, географски, ...), или поредната "изненада" на зимата.

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Сря 19 дек 2007 10:33

Около 7.30 часа в Неделя. Вчера /вторник/ отново минах от там, все още имаше колози. Аз пътувам само до Велико Търново, на там не знам как е.

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Сря 19 дек 2007 10:37

То по този участък никога не е бил хубав пътя все ги заварва неподготвена зимата и са си прави че кога е валяо снег средата на декември та то тогава не е ли 30 градуса? mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Сря 19 дек 2007 15:23

То като Перник - София или София - Перник :lol: :lol: :lol: от 20 години не е правен ремонт и не обичат да го чистят зимата, сигурно за да не ръждясват колите от лугата :lol: :lol: :lol: .

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 19 дек 2007 17:11

Тъкмо си ида от шопско,хемус биваше,ябланица - севлиево също,даже и след търново си беше доста добре,ама след табела Област Търговище :hahhihi: не ми се коментира.Как да е взех го до Шумен аз и влизам в моя роден град - изненада ,да не кажа бедствено положение,мноого сме зле,мноого - говоря за главните и натоварени улици,за малките се сещайте сами :)

Върни се в “Пътеводител”