Вчера рано сутринта ми се наложи да пътувам към Велико Търново. По "Хемус" и пътя до Севлиево няма проблем - бяха започнали да чистят и опесъчават. След Севлиево нямаше 1 килограм луга или пясък на пътя. Снегорините мяха минали, но това само допълнително беше утъпкало снега. 10 - на километра преди В.Търново попаднах в коловоз направен от снегорин, при опит да се измъкна се завъртях "само" три пъти. Със чисто нови зимни гуми съм. Много неприятно изживяване, добре, че имаше преспи от страни на пътя. Нищо ми няма нито на мен нито на колата, но....
АКО НЯКОЙ ИМА ПЪТ В ТАЗИ ПОСОКА ВНИМАВАЙТЕ!
ЛОША ПОДДРЪЖКА НА ПЪТЯ СЕВЛИЕВО-ВЕЛИКО ТЪРНОВО
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
По кое време това ?
Аз минах оттам някъде към 10-11 сутринта. Да, най-лошия участък беше по трасето София - Търговище, но не съм се въртял (не съм и правил опити), поддържах си нормалната скорост. Гумите ми са на 2 години и малко отгоре (трети сезон започват), Debica Frigo Directional.
Интересно ми е как може участъка Ябланица-Севлиево да е в задоволително състояние откъм почистване (дори по-добре и от магистралата), Севлиево-Търново да е отврат, а Търново-Търговище да е "изблизан". Едва ли някой пълнолетен, разумен и мислещ човек ще приеме доводи като условия (климатични, географски, ...), или поредната "изненада" на зимата.
Аз минах оттам някъде към 10-11 сутринта. Да, най-лошия участък беше по трасето София - Търговище, но не съм се въртял (не съм и правил опити), поддържах си нормалната скорост. Гумите ми са на 2 години и малко отгоре (трети сезон започват), Debica Frigo Directional.
Интересно ми е как може участъка Ябланица-Севлиево да е в задоволително състояние откъм почистване (дори по-добре и от магистралата), Севлиево-Търново да е отврат, а Търново-Търговище да е "изблизан". Едва ли някой пълнолетен, разумен и мислещ човек ще приеме доводи като условия (климатични, географски, ...), или поредната "изненада" на зимата.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъкмо си ида от шопско,хемус биваше,ябланица - севлиево също,даже и след търново си беше доста добре,ама след табела Област Търговище
не ми се коментира.Как да е взех го до Шумен аз и влизам в моя роден град - изненада ,да не кажа бедствено положение,мноого сме зле,мноого - говоря за главните и натоварени улици,за малките се сещайте сами