Може ли "Газаджия" да перцака разхода???
-
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 1.9TDI
- Двигател: AGR
Може ли "Газаджия" да перцака разхода???
Здравейте на всички. Скоро един приятел ми докара Golf3 1.6Mi ABU от Германия на ход.Каза ми че средно му е изгорила 6.5/100. Още с докарването я закарах да и сложат газова. Като ми я сложиха заредих 5 литра и минах 40 км (12.5/100 смесено), на следващите засичания но вече градско ми даде 17-18/100,помислих си че е много и я пробвах на бензин резултата беше около 14/100
.Може ли газаджията, който ми слага уредбата да ми е прецакал нещо?

Последна промяна от neronika на Сря 19 дек 2007 13:53, променено общо 3 пъти.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Вече писах,че тез момчета палави много обичат на ръчкат мануално ТПС-а....да ама ТПС-а не е онзи наш специфичен мъжки атрибут( чиито размери и функционалност са донесли много мъка и радости на притежателите му)....та да си го пипаш на ръка ей така за удоволствиие......
Та този газаджия определено нещо ти е пипал....виж ТПС-а,ако са му счупени пломбите...със сигурност е пипан...ако няма нъобще пломби виж дали има побитости по винтовете от некадърно развиване и мърдане от началната позиция...
Та този газаджия определено нещо ти е пипал....виж ТПС-а,ако са му счупени пломбите...със сигурност е пипан...ако няма нъобще пломби виж дали има побитости по винтовете от некадърно развиване и мърдане от началната позиция...
Върни се в “Автогазови уредби”