Трепери стрелкатa на скоростомера при B3
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Трепери стрелкатa на скоростомера при B3
Здравейте колеги, карам B3 RP мотор. Проблема е че стрелката на скоростомера трепери лекинко и ме дразни. Не е нищо фатално, ама се едно карам лада (нищо лично
). Чудя се дали жилото нещо не се ебава и да се е разхлабило или нещо подобно? Иначе няма никаква грешка в работата на скоростомера, освен треперенето.

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
При мен се оправи като си смених гумите - колкото и да не ви се вярва крива гума,оттам биене и се отразява точно на тази стрелка.Биенето не го улавях като вибрации на волана или тресене или нещо такова.Ама като сложих зимните спря да подскача километража (същото леко треперене).Качих старите на баланс и се оказа,че едната е крива и бие.Леко ама бие (незнам предна или задна е била).
Иначе и аз сменявах таблото ама не е от него
Успех!

Успех!
zfa159 написа:При мен се оправи като си смених гумите - колкото и да не ви се вярва крива гума,оттам биене и се отразява точно на тази стрелка.Биенето не го улавях като вибрации на волана или тресене или нещо такова.Ама като сложих зимните спря да подскача километража (същото леко треперене).Качих старите на баланс и се оказа,че едната е крива и бие.Леко ама бие (незнам предна или задна е била).
Успех!
направо ме Фърли в трета глуха да си пълня дупето с пясък

-
- Автомобил:
- Двигател: