Маншон на скоростен лост
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Маншон на скоростен лост
Става въпрос за скоростния лост който е на колата ми облечен е целия в кожа и отгоре има капачка за застъпване на кожата но липсва не знам как да го именувам "слюдата" на която е изрисувана схемата на скоростите и много ме дразни това не знам какво да измисля да сложа там търсех от старите ключодържатели да махна от там знака на VW но ги няма никъде,дайте някаква идея
моля !

- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз лично бих отшъл при някой стругар да ми направи дървена плочка с подходящия дъаметър и дебелина, след това си правя 1 шаблон за схемата на скоростите, след това ако искаш да е като оригиналното черен и бял спрей и на края прозрачен лак(за нокти ще свърши работа че е евтин) и си готов. другия вариант е от някоя морга...
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
Еин човек и от Бургас да видя драгоми е колега:) .Много ли държиш да е емблема или схемата ако не защо не си купиш или направиш кожено калъвче.А за ключодържателите отиди до малката БИЛА в славейков има един кючар ватре има ключодържатели.Ако няма точно такъв какъвто търсиш от там като тръгнеш нагоре (да загърбиш билата)има един магазин за авто аксесоари там има много хубави нештица има и кючодържатели.
- dobrev
- Контакти:
Драго ми е и на мен колеги че се отзовахте търсил съм на втора ръка но няма а ако искаш ново си плащаш за целия комплект с кожата.Аз обясних че целия е в кожа даже старата беше огладена от ръчкане и на едно място бая скъсана че съм дал да ми правят нов калъф но искам същия да е като оригиналния така че не мога да го затворя отгоре с кожено капаче (което пак ще е готино) защото от там влиза самата топка след това с пластмасово капаче се стяга кожата и вече отгоре е показанието за скоростите ,което на моделите Голф едишън е различно не е черно с бели показатели а точно лъскава слюда и мисля ,че бяха черно очертани скоростите ама няма откъде та за това се замислих за слюдата от ключодържателите със знака на VW.
- ivan20071983
Сетих се за тези лостове мн. ме кефят.На франца ходел ли си да провериш. Ако няма там има една морга в поморие точно след поста на полицаите.Там има мн. работи на мене ми трябваше букса за стопа и на много места бях търсил в бургас и извън бурга и я намаше никъде случайно минавах през поморие един ден и само там е намерих.
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrev
- Контакти:
Мога да ти кажа със сигурност къде видях кожени калъфи готови и ралични цветове мисля че естествена кожа бяха струваха 34лв. и с готови дупки за обшиване значи магазина е за втора употреба авточасти точно срещу стария магазин за VW-ните на Новата Поща
Последна промяна от dobrev на Сря 19 дек 2007 23:19, променено общо 2 пъти.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrev
- Контакти:
ivan20071983 написа:Сетих се за тези лостове мн. ме кефят.На франца ходел ли си да провериш. Ако няма там има една морга в поморие точно след поста на полицаите.Там има мн. работи на мене ми трябваше букса за стопа и на много места бях търсил в бургас и извън бурга и я намаше никъде случайно минавах през поморие един ден и само там е намерих.
Някой слънчев ден ще ги наобиколя ,нека първо да видя как ми е направил калъфа тапицера а пък тази оригиналната слюда все ще изкочи от някъде

- ivan20071983
- ivan20071983
- ivan20071983
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател: