Въпрос за РС конфигурация
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз никога не бих си взел с цялостна гаранция и от Плесио или Мултирама. Ако си от София и имаш време да обикаляш по фирмите си сглоби един компютър! Иначе на тази конфигурация не ми харесват следните неща:
1)Рамта,въпреки че е Корсар е на 667Мегахерца.
2)Хардът е само със 16МБ кеш.(има Сеагейти с 32 МБ и не емного по-скъп)
3)Видеото за филми става,ама за последните игри,ако ги играеш на медиум ,пак добре.
Офф: И аз сега си взех комп,ама бая се напънах (дадох към 2700лв.)
и сега съм доволен
.
3)Видеото за филми става,ама за последните игри,ако ги играеш на медиум ,пак добре.

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
BastunSelski написа:Аз никога не бих си взел с цялостна гаранция и от Плесио или Мултирама. Ако си от София и имаш време да обикаляш по фирмите си сглоби един компютър! Иначе на тази конфигурация не ми харесват следните неща:
и сега съм доволен
.
Ами ти сам си отговоряш 2700 представям си какво си си взел. Имай предвид, че тук тавана е към 700лв.
Нали си наясно,че компа ти след 1г. ще струва 1200лв,а този от 700 - 300, кое е по-добре според теб

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Що не се поровиш в този форум?
http://www.hardwarebg.com/forum/
Е да на компютрите бързо им падат цените.Ама на мене ми се иска да не ми сече и да си играя на прилично ниво новите игри , та затова направих тая инвестиция
http://www.hardwarebg.com/forum/
Е да на компютрите бързо им падат цените.Ама на мене ми се иска да не ми сече и да си играя на прилично ниво новите игри , та затова направих тая инвестиция

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vointex
- Автомобил:
- Двигател:
Защо ти е 500 вата захранване какво толкова ще захранваш?Вземи си един 400 ватов Fortron и щети върши същата работа а и ще спестиш парички. А и като казваш, че тавана ти е около 700 лева, а искаш машинка за игри бих ти предложил да си сложиш Sapphire 2600 XT. след като няма да ползваш и Виста няма да ползваш и DX 10, а тази карта с лек клок направо лети. Просто правя предложение не искам сега да се развали темата като се почне спор за Ати или Нвидиа е по добра.

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vointex написа:Защо ти е 500 вата захранване какво толкова ще захранваш?Вземи си един 400 ватов Fortron и щети върши същата работа а и ще спестиш парички. А и като казваш, че тавана ти е около 700 лева, а искаш машинка за игри бих ти предложил да си сложиш Sapphire 2600 XT. след като няма да ползваш и Виста няма да ползваш и DX 10, а тази карта с лек клок направо лети. Просто правя предложение не искам сега да се развали темата като се почне спор за Ати или Нвидиа е по добра.![]()
Е, колега... дай да си вземе GF Ti 4200, че много се клокваше и държеше на волтмод.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Харесва ми идеята че мога да я взема с 0% оскъпяване, събраните пари мога да г и инвестирам в друго
Ха ха ха ,нулево оскъпяване !! От времето на пещерния човек е ясно че безплатен обяд няма така че и това нулево оскъпяване е такава глупост неземна . Няма да изпадам в подробности,но ако решиш да си вземеш нещо с такава екстра ще разбереш за какво става въпрос

Върни се в “ОФФ-Топик - други”