към колегите от Шумен

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

към колегите от Шумен

Мнениеот ivo_barns » Чет 20 дек 2007 20:17

утре ми предстои патуване до вашия град та имам няколко вапросителни.как са пътищата към града има ли заледявания ?а каде се намира дискотека "Колизеум" някаде в центара ли е?понеже не сам влизал в самия град и си нямам и наи малката представа как да се добера до там приемам всякакви напътствия как да стигна до там благодаря предварително.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 21 дек 2007 12:00

Не съм от Шумен, ама ако може да си кажа каквото знам (не всичко !). Мисля, че няма да има проблеми по пътя (със заледявания). Все пак си е зима, и внимавай. Дискотека "Колизеум" се намира определено в центъра - до пазара, бившия Астра център. Идвайки от Русе, най-удобно ще ти е да влезеш в първата отбивка за града (5-ти километър), след бензиностанция Shell в ниското (тя се води 7-ми километър). Оттам караш само направо (то не че има на другаде де mhihi ) по булеварда, внимаваш на плавния, но дълъг десен завой, и на първото кръстовище със знаци, на което си с предимство, завиваш наляво (т.е. продължаваш по главния път). Малко след това има още едно Y-образно кръстовище, на което също си с предимство, и продължаваш по главния път, но МНОГО внимаваш, че точно там предимството много не се зачита. Следва още едно кръстовище, на лек завой - и на него също продължаваш направо (или следвайки кривата - леко наляво), т.е. по главния път, и на следващото кръстовище вече си надясно (направо май беше забранено). Пред теб се открива светофар, накойто трябва да завиеш наляво (тя и дискотеката се вижда вляво) - не се опитвай да пробваш номера да завиваш от дясната лента (за направо) - ще останеш неприятно изненадан. Чакай си чинно - не повече от 2-3 смени на цветовете. Караш още едно кръстовище по булеварда (по реката), и на следващия светофар правиш обратен завой, и вдясно около дискотеката има паркинг (платен). Дано съм обяснил като хората. Ако не е ясно, ще се опитам и с карта.

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пет 21 дек 2007 12:11

Немога да взема отношение по темата - съжелявам.
Но gr_kanev :woooow: :applause: :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Пет 21 дек 2007 14:25

gr_kanev написа:Не съм от Шумен, ама ако може да си кажа каквото знам (не всичко !). Мисля, че няма да има проблеми по пътя (със заледявания). Все пак си е зима, и внимавай. Дискотека "Колизеум" се намира определено в центъра - до пазара, бившия Астра център. Идвайки от Русе, най-удобно ще ти е да влезеш в първата отбивка за града (5-ти километър), след бензиностанция Shell в ниското (тя се води 7-ми километър). Оттам караш само направо (то не че има на другаде де mhihi ) по булеварда, внимаваш на плавния, но дълъг десен завой, и на първото кръстовище със знаци, на което си с предимство, завиваш наляво (т.е. продължаваш по главния път). Малко след това има още едно Y-образно кръстовище, на което също си с предимство, и продължаваш по главния път, но МНОГО внимаваш, че точно там предимството много не се зачита. Следва още едно кръстовище, на лек завой - и на него също продължаваш направо (или следвайки кривата - леко наляво), т.е. по главния път, и на следващото кръстовище вече си надясно (направо май беше забранено). Пред теб се открива светофар, накойто трябва да завиеш наляво (тя и дискотеката се вижда вляво) - не се опитвай да пробваш номера да завиваш от дясната лента (за направо) - ще останеш неприятно изненадан. Чакай си чинно - не повече от 2-3 смени на цветовете. Караш още едно кръстовище по булеварда (по реката), и на следващия светофар правиш обратен завой, и вдясно около дискотеката има паркинг (платен). Дано съм обяснил като хората. Ако не е ясно, ще се опитам и с карта.
мерси за инфото колега ще се придарзам кам това което си ми обяснил,па дано се оправя. :)

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 21 дек 2007 18:19

Бе ше я намериш бре колега. На лесно място е, ако се запънеш питай някой по пътя, все ще ти обяснят. Няма вече лед по улиците из Шумен, освен по някои по-затънтени и сенчести. Информацията е прясна, вчера бях там. А кво ще правиш в Шумен освен, че на дискотека ше ходиш предполагам...?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Съб 22 дек 2007 12:49

ех, че не съм видял темата, да не си бил поканен на рожден ден на Вива пласт - весело беше :beer

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Нед 23 дек 2007 13:18

lowrider написа:ех, че не съм видял темата, да не си бил поканен на рожден ден на Вива пласт - весело беше :beer
да колега там бях и се веселих добре ,а ти да не си бил и ти там?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Нед 23 дек 2007 13:22

Ами нашите бяха там,аз поех щафетата после :lol: , снощи се довърших пак там mhihi

п.п. евала на бате Веско,доста се беше постарал :!:

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Нед 23 дек 2007 13:56

lowrider написа:Ами нашите бяха там,аз поех щафетата после :lol: , снощи се довърших пак там mhihi

п.п. евала на бате Веско,доста се беше постарал :!:
верно 4е след 24:00 стана лудница в диското бая тинеиджари нахлуха,ама купона беше голям.жалко 4е не си видял темата щяхме да ударим по едно и без това пиенето беше на шланг. :D :D :D

Върни се в “Организационен”