Откраднаха ми пасата
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,съчувствам ти.Усещам колко ти е гадно.Но нищо не можеш да направиш.Дано се обадят за одкуп.
Последна промяна от walentin на Нед 16 дек 2007 21:27, променено общо 1 път.
- intelman
- Автомобил:
- Двигател:
ето и снимка отзад ако го видите отзад
http://intelman4o.hit.bg/DSC01973.JPG
в тунинг.бг получих лично че са го забелязали
"Преди малко имах работа до Бриколажа в Люлин .На излизане от него ,на кръстовището до него се преустроих занаправо ,пътя за Божурище ... бях първа кола и светеше червено ... имено тогава ти мернах пасата поне номера 43ВВ тази част от него ... посока идваше от горе филиповци или люлин и продължи направо за другата караулка ,разклона за Костинброт .. "
"Преди малко имах работа до Бриколажа в Люлин .На излизане от него ,на кръстовището до него се преустроих занаправо ,пътя за Божурище ... бях първа кола и светеше червено ... имено тогава ти мернах пасата поне номера 43ВВ тази част от него ... посока идваше от горе филиповци или люлин и продължи направо за другата караулка ,разклона за Костинброт .. "
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
intelman написа:ето и снимка отзад ако го видите отзад
И хубаво мернал я е, но защо не я е проследил? Сливница, Гурмазово, Божурище, Нови Искър, Гниляне - там някъде е, най вероятно в някой гараж. Моят съвет е да отидеш до караулките, те са 2 там и да говориш с полицаите (обявил си я за издирване вече, нали), да има кажеш, че е в този район, кажи им къде е забелязена, за всеки случай разпечатай 2-3 снимки в А4 формат (цветни, естествено), ламинирай ги и им остави в караулките по една и телефон да има на гърба на всяка снимка и чакаш

пп: Остави им и да се почерпят нещо

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanislav_s написа:Много кофти колега. Няма ли как да се свържеш с някой от "ония" среди, пък може да ти я намерят срещу пари естествено?
п.п. Затова преди и Ладата ми беше с каско.
Дано се намери !
ако беше нещо по- ново (2001+) - става да ти искат откуп
но както вече казаха колегите - тези коли отиват за части
Колега, съчувствам ти.
дано някак се намери колата
а иначе за тея бой, е*ане и пак бой!
имам път тея дни към Костинброд и ще се оглеждам
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”