Гражданска отговорност 2006
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз с тези цени вече вместо каско ще си правя гражданска.Да им ..... майките.А като ти откраднат колата и отидеш в полицията ти се смеят и казват не си единствения.Поне да беше държава като държава.като си купих колата не съм спал докато направя застраховка! За пътищата да не говори.Събрах сума пари с винетките.Видяха обаче че немогта да оправят пътищата.Прибраха си парите, и сега пак на данък.Ама не като отпреди ами по солен.Авеееееее нии не сме хора тук в тая държава.Нии сме овце.Ама Овцете се гледат от един чубанин, че като са двама трима и всички овце е....ни ходят.Сори за Офф топика ама нещо се нервирах като се замисля!!!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Гражданска отговорност"
imedarov написа:Над 200 лв. ще струва застраховката "Гражданска отговорност" за колите среден клас с мощност от 1800 до 2500 куб. см от януари 2006 г....Така за един пострадал се изплащат 700 хил. лв., за повече - 1 млн., а за имуществени щети - 200 хил.
Това са...пълни глупости!!! И досега застрахователите даваха (помнете ми думата,че и в бъдеще ще е така)мизерни премии.
За премия при смърт по-голяма от 10 000~15 000 не съм чувал,а и да има някъде това са единечни случаи.
Просто застрахователите плащат ДДС

Pichaga написа:хора, колеги, приятели, ама моля ви, осъзнайте се...априлското въстание мина, какви бунтове, какви въстания
Pichaga това че хората в БГ са ...овце е друга тема! А за бунтовете не си прав - последният пресен случай в Англия зради цените на горивата.
Мисля, че е правилно да има някаква реакция от наша страна. В крайна сметка хората по света (а и тук ... помните ли преди 8 години ... а по-преди това преди 12 ... ? но да не се отплесваме с това) ТАКА ИЗРАЗЯВАТ НЕДОВОЛСТВОТО СИ. Но всичко (според мен) трябва да е цивилизовано и законно. Нали имаме официално съдебно регистриран клуб - какво пречи тогава официално да поискаме среща с други сродни клубове и официално да протестираме. Останалото ще е стихия, ще ни запишат номерата на колите и после ... дупе да ни е яко. Има правно установен ред по който официално съществуващи организации могат да извършват протестни действия, защо да не се възползваме от него. Надали това ще промени нещо (в държавата и без друго поради по-високите цени влиза и повече ДДС, кой е този управник дето ще се откаже от него), НО СМЯТАМ ЧЕ Е РЕДНО ГЛАСЪТ НИ ДА СЕ ЧУЕ !
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Е по-гадно не може да стане!!! Не стига, че е задължителна, ами и не спират да я увеличават!!!
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: ре
SkyWalker написа:Е по-гадно не може да стане!!!
може , може ..........
така си мисля
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ivan4o написа:Не мога да разбера защо тази държава се опитва да изгони по всякакъв начин колкото си може повече хора
Отговора е елементарен, точно в тази тема са описани последствията от изгонването на над милион млади хора от началото на 90-те

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм съгласен с тези, които твърдят, че всяко приравняване със стандартите на европейския съюз е оправдано и нормално.На нас ни трябват минимум 50 години, за да достигнем нужното икономическо ниво със сегашното ни темпо на развитие, който се занимава с икономика това го знае.Просто ни делят 50 години от нормално присъединяване към ЕС, тогава кой и защо и за какъв
ни тика там
Някой може ли да отговори на тези въпроси
А от своя страна кой би се навил да приеме такава западаща страна в икономическия си съюз, слабо се съмнявам, че някой от ония чичковци в лъскавите коли ги интересувам кво правим ние тук как живеем, едва ли искат да ни "спасят" или да ни помогнат
Не знам защо това никой не го разбира, ние отиваме в ЕС, за да бъдем жестоко прецакани, но този път в по-голям мащаб
Никой не би взел потъващ кораб във флотата си освен ако не му трябва за нещо, може би за да го ползва за "пишечно месо" или за да го вземе на безценица, да го нареже и да годаде за скрап(стига да му изнася).
Няма логика да почнем да плащаме всичко като за европейски съюз и да няма възвръщаемост под формата на заплати и т.н., просто затвореният кръг е отворен, парите винаги идват от нашите джобове във все по-големи количества, но винаги се върщат едни и същи.Просто няма логика, да мелиш 1,5,10 тона пшеница и да получаваш винаги Х броя чували с брашно при положение, че няма разлика в качеството на пшеницата
Това са моите размисли, чакам някой да ме убори, трябва да има и диалог, за да се стига до консенсус, предполагам че все някой ще ми прочете писанията,но почти никой няма да ми отговори и повечето ще ме помислят за луд или за незнаещ.Ще се радвам ако съм се заблудил и не мисля правилно, ако е така ще се радвам да ми обясните къде греша
RESPECT

Няма логика да почнем да плащаме всичко като за европейски съюз и да няма възвръщаемост под формата на заплати и т.н., просто затвореният кръг е отворен, парите винаги идват от нашите джобове във все по-големи количества, но винаги се върщат едни и същи.Просто няма логика, да мелиш 1,5,10 тона пшеница и да получаваш винаги Х броя чували с брашно при положение, че няма разлика в качеството на пшеницата

Това са моите размисли, чакам някой да ме убори, трябва да има и диалог, за да се стига до консенсус, предполагам че все някой ще ми прочете писанията,но почти никой няма да ми отговори и повечето ще ме помислят за луд или за незнаещ.Ще се радвам ако съм се заблудил и не мисля правилно, ако е така ще се радвам да ми обясните къде греша

RESPECT

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
значи трябва да има в Б-я ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО т.е. хората да отстояват своите интереси пред тези които ги управляват. За тая работа трябва да се съберат представители на инициативни комитети, граждански дружества и да се срещнат с м-ра на финансите-да се постави въпроса колко пара повече ще влезе в бюджета от ДДС и акциз, покрай по-високата цена на горивата и да се преразпредели пак при нас -тези които я плащаме...проблема обаче е че в Б-я ДДС е със средни размери в европа е между 15 и 25%, но акциза ни е бая нисък, т.е. той тепърва трябва да расте, а не да ни го връщат като в европата...просто ние още ги гоним с цените и не можем да си позволим да връщаме или намаляваме данъци
п.с. не ме питайте кога заплатите ще стигнат средноевропейските
п.с. не ме питайте кога заплатите ще стигнат средноевропейските

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:значи трябва да има в Б-я ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО т.е. хората да отстояват своите интереси пред тези които ги управляват.
Точно така.
За съжаление не сме научени така, учили са ни да търпим пък каквото ще да става

С една дума нема оправия.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”