БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Много ми харесват такива теми, давате компа на момчето, ако са се събрали парички направо и паричките, кво го боли дали има нет или не, те там родителите да ги оползотворят както трябва
п.п. А като се събира още един компютър, защо не го дадем в някой дом, да му се радват децата, това мое да стане традиция, все нещо изпада
п.п. А като се събира още един компютър, защо не го дадем в някой дом, да му се радват децата, това мое да стане традиция, все нещо изпада
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
това е приказкаmadcap написа:Много ми харесват такива теми, давате компа на момчето, ако са се събрали парички направо и паричките, кво го боли дали има нет или не, те там родителите да ги оползотворят както трябва

пп а защо само по тва време на годината се сещаме за благотворителност

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Предлагам да дарим тази компютърна конфигурация на ДОМ НАДЕЖДА, за което може да ни съдейства човек, който има контакт с дома и е членувал в Дружество "МАЙКА" - Варна. Имам предвид майка ми.
Дома се намира срещу Полиграфията, от дясно на кръстовището към Аспарухов мост. Опасявам се, че няма да може да се организират нещата за 22.12. т.г., защото служителите и персонала на дома са в намален състав. Ако приемете това предложение, поемам ангажимент да съдействам, но смятам, че е по-възможно да се направи срещата на 27-28.12. или непосредствено след Нова година.
Добрине, каква част от парите - 80 лева?, които съм събрал за ключодържателите да занеса за мероприятието във Варна?
Дома се намира срещу Полиграфията, от дясно на кръстовището към Аспарухов мост. Опасявам се, че няма да може да се организират нещата за 22.12. т.г., защото служителите и персонала на дома са в намален състав. Ако приемете това предложение, поемам ангажимент да съдействам, но смятам, че е по-възможно да се направи срещата на 27-28.12. или непосредствено след Нова година.
Добрине, каква част от парите - 80 лева?, които съм събрал за ключодържателите да занеса за мероприятието във Варна?
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Малко неловко се получи, но няма страшно! Компа е наречен за благотворителност и така и ще стане. Без значение е на кой ще бъде даден стига той да е в нужда
Предложението на Dpop e много добро. Така и други деца ще се възползват от подаръка
Аз предлагам да оставим за след нова година, та да може да се организират нещата както трябва. През това време може да се съберат пари за лакомства и там както му е реда за да е радостта на децата пълна

Предложението на Dpop e много добро. Така и други деца ще се възползват от подаръка

Аз предлагам да оставим за след нова година, та да може да се организират нещата както трябва. През това време може да се съберат пари за лакомства и там както му е реда за да е радостта на децата пълна

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”