Здравейте колеги! В разстояние на 6 дена, колата ми стана обект на вандалска проява за 2 пъти в центъра на София! Нормално ли е това! При паркирано, съвсем нормално и правилно от дясната страна на еднопосочна улица (Веслец) на два пъти някой се е гаврил с нея! Какви хора са тези незнам! Първият път в Петък(14.12.2007) я намерих с "+" на предния капак с размери 25х20 см някъде, подпис с буквата А долу в дясно и раздрана до Ламарина боя на предна дясна врата! Толкова злобно е направено, че боята се беше накъдрила и седеше наоколо (това е вратата която ми боядисваха преди 1 месец заради ПТП-то), като деругата е около 60см. ОК преживях го трудно но отидох при застрахователите, описахме нещата и всичко беше ОК, но до Вчера, когато отивайки към колата, гледам как са ви вдигнати предните чистачки, викам си "Някой добросъвестен ги е вдигнал да нае замръзнат!" Да ... ама НЕ ... просто се е опитвал да ги изкърти и не е успял! Отивам веднага отзад за да видя задното Аerotwin-че как е! Как да е? Бяха го откъртили като така и не го видях .... само парче от перото имаше на земята и добре че рамото е здраво, макар че има следи и по него как са го въртяли на празен ход! Ядосах се .... и изведнъж забелязвам че цялата лява страна е драна с твърд предмет (може би ключове, но драскотините са МНОГО! Ядосах се още повече и реших да званя в КАТ ... след като и обясних, те ме насочиха да звънна на 166 и да ме препратят на съответното районно, че това била вандалска проява а не ПТП. Звънейки на районното видях че в Туристическата агенция пред която бях спрял имаше момиче, влязох и го попитах какво е станало с колата и тя ме "светна" че през деня 2-ма са я ритали зверски и са я драли, защотото неможели да излязат от двора ... на отсрещната страна на улицата (Веслец # 22) заради паркирал неправилно автомобил Ситроен Ксара от лявата страна на платното! Аз си зададох въпроса, тогава защо аз съм потърпевш! В този момент се свързах и с 5-то РПУ и те ми казаха да отида при тях за оглед. Насочвайки се към колата, портата на двора отсреща се отвори и от там тръгнаха да излизат два Крайслера (тия дето са копие на Бентли) като ме видяха до колата дойдоха и почнаха да ми се карат двама младеже на видима възраст около 25, които се опитваха да ме убедят как супер много им пречи колата и как съм спрял неправилно и те немогат да излязат, че им били 5м дълги колите! Казах им да повикат паркинги и гаражи и да вдигнат колата която пречи според тях! В този момент момчетат5а станаха агресивни! Аз се обадих отново на 166 и ми пратиха патрул на мястото! Докато го чакахме тия двамцата и неква къдрава кучка с тях на възраст около 40 години не спряха да ме обиждат заедно с приятелката ми и да ни бутат! След което единият се качи в моята кола .. без мое разрешение опитвайки се да я премести, но неможа да запали заради имобилайзера, аз влязох през дясната врата за да си взема ключа и в този момент тъпака отвън започна да рита дясната врата и д аме приклещва м/у шасито и вратата, като я риташе зверски а другият ме биеше през ръцете за да не си взема ключа! В този момент видях бухалчицата която си държа под дясната седалка и бях на косъм да я извадя и да почна да ги млатя ... особено единия който беше по нисък и риташе вратата ... но се сетих че идва патрулка и се сдържах! Тъпотъо копеле удари няколко пъти предният ми капак с ключодържателя си и с юмрук продължавайки да се кани и опитвайки се да удари и мен, но неуспешно! Блокираха движението на улицата и дойдоха шофьори да се разправят, включително и двама от СОД, които попитаха кво става и си тръгнаха гадовете!Аз се обадих пак в 5-то и казах че вече съм обект на насилие и попитах къде е патрула, който дойде 1 мин след това! Задържа двамата .... не взе майката(къдравата кучка) и ме накараха да карам след тях до 5-то където то 23 часа писах обяснения, бях разпитван от следовател и т.н.!А въпросните двама "мъжкари" и кучката се държаха супер нагло и аругантно със служителите на реда!
Посъветвайте ме какво да правя от тук нататък! Следователят ми каза че вече има заведено дело по случая , но нищо конкретно повече защотото бързаше да разпитва и останалите предвид часа, но днес към 11 ще ходя пак в районното!!!
П.С. Докога като се види чужд регистрационен в София и веднага ще се определи че "Тоя селянин е виновен!Гледай го как е спрял по ЗДП, може ли такова нещо?Откъде е дошъл, майка му **********.Гадни *******" и т.н. и т.н. Какво е тва негативно отношение при положение че истинските софиянци са едва 200 000 души и всички останали мислещи се за такива, значт защо са дошли тук? НЯМА ОПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! Сега съм сигурен че и двамата хубосници нищо няма да им се случи и ще си платят и ще си се отърват ... и следващият път като ми видят колата ще я надраскат и потрошат още повече! ЗАЩО?!!?
Искам да се оплача за поредната вандалска проява!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Надявай се да направят!
Колкото направиха нещо на най-малкия от братя Къртеви, след като утрепа ено момче с Мерцедеса си!
На момчето АУДИ-то се познаваше, че е такова само по задната емблема!
След като цял ден малкия кърт, заедно с още един глупак бяха пили, че даже се бяха и били в Съединение, на центъра, го изкараха трезвен като краставичка!
А аз, като го вадех от колата (беше в безсъзнание, но малко след това се свестиха и двамата) щях да с опиянча само от изпаренията!
Дори и не разбрах имало ли е дело, въпреки, че живо се интересувах от въпроса!!!
Съжалявам, колега, за случката!

Колкото направиха нещо на най-малкия от братя Къртеви, след като утрепа ено момче с Мерцедеса си!
На момчето АУДИ-то се познаваше, че е такова само по задната емблема!
След като цял ден малкия кърт, заедно с още един глупак бяха пили, че даже се бяха и били в Съединение, на центъра, го изкараха трезвен като краставичка!
А аз, като го вадех от колата (беше в безсъзнание, но малко след това се свестиха и двамата) щях да с опиянча само от изпаренията!

Дори и не разбрах имало ли е дело, въпреки, че живо се интересувах от въпроса!!!
Съжалявам, колега, за случката!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Саморазправата във всички случаи не е добра алтернатива. Ако им посегнеш можеш спокойно да очакваш освен да те опердашат да усетиш и силата на закона срещу себе си...
Според мен си постъпил правилно. Сега ти остава да следиш развоя на нещата в МВР-то и да натискаш куките да си свършат работата.
Иначе преди време се опитах да си извадя разрешително за лично оръжие точно с оглед подобни ситуации. Решението ми беше провокирано от конкретна ситуация с личното ми МПС и едни "братя" роми... Мислех да си ходя зареден със стоп патрони и в подобна ситуация да насиня качествено някой. Оказа се лоша идея с много възможни отрицателни последици...
Според мен си постъпил правилно. Сега ти остава да следиш развоя на нещата в МВР-то и да натискаш куките да си свършат работата.
Иначе преди време се опитах да си извадя разрешително за лично оръжие точно с оглед подобни ситуации. Решението ми беше провокирано от конкретна ситуация с личното ми МПС и едни "братя" роми... Мислех да си ходя зареден със стоп патрони и в подобна ситуация да насиня качествено някой. Оказа се лоша идея с много възможни отрицателни последици...
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
МЕН МЕ Е жестоката реалностB12Gold написа:От къде тази злоба в тези хора ...... да те е срам че си българин и живееш в България
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 20:29, променено общо 1 път.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”