Откраднаха ми пасата

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Чет 20 дек 2007 22:22

мисля че екзотичния модел /двигателя и шукариите/ е изиграла голяма роля.Рядък ти е пасат аи частите му 2ръка са дефицитни
Съжалявам приятел,дано намериш възмездие

Потребителски аватар
A4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот A4o » Пет 21 дек 2007 21:35

Здравей ! Първо да ти кажа , че много съжалявам за колата ти.
Дано се намери, стискам палци!!!
Тук , където живея преди около 5 месеца откраднаха 20 годишна кола, която едни момчета купиха , за да ходят на работа.Колата струваше 500 евро !!! Както в по - горен коментар пишеше цената е такава с пълен резервоар !!! Живея в едно село, където не се краде , понеже всички се познават ! И все пак , на българчетата колата им си замина.
Ако ми откраднат голфа, незнам какво ще правя и как ще се чувствам !

Пиши ако има резултат !
Поздрави

Потребителски аватар
Пилето
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Пилето » Пет 21 дек 2007 22:13

Аз ще свържа със жица халката на една граната под седалката- да се издърпа, когато включи на 1- ва.

... и после- един... по- малко!

Върха е 2 сек. преди взрива на едно малко дигитално екранче да минава:
"Чао, Чао..!":D:D:D

ПП. Номера е да се прави Каско- после-
Ми бандита е имал и бомби по джобовете и т.н. :D

Потребителски аватар
valcosel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valcosel » Съб 22 дек 2007 20:08

Тия където са я откраднали дано ходят на църква с нея!!!!!!

Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот intelman » Пон 24 дек 2007 18:31

valcosel написа:Тия където са я откраднали дано ходят на църква с нея!!!!!!

тия дето са я откраднали и папата не може да ги спаси от това което съм им пожелал а сигурно не съм само аз :evil:

Потребителски аватар
SCIROCCO_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SCIROCCO_86 » Вто 08 яну 2008 1:12

intelman написа:
valcosel написа:Тия където са я откраднали дано ходят на църква с нея!!!!!!

тия дето са я откраднали и папата не може да ги спаси от това което съм им пожелал а сигурно не съм само аз :evil:
Не бои се Гольо, всичко ще си доиде на мястото, нали си говорихме оня ден, просто тея пичове нямат шанс да се измъкнат еи така, ако не могат да ти намерят Пасата, ще го изплатят ТРОИНО...

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Пет 18 яну 2008 2:55

Имахме VW Passat 1992 до преди година в семейството... от самото начало беше с пълно каско, но до момента, в който лепнаха лепенки по стъклата че е застрахована, което стана 1 година след като я придобихме, направиха 5 опита за кражба, единия от които успешен - изчезна в 6 вечерта долкъто бяхме за 15мин във Фантастико, а беше с аларма и имобилайзер. намериха я "случайно" 5 дни по-късно на 1км от къщи, от нея липсваха куфарче с органайзер, преносим CD-player и борд-компютър от двигателя. иначе непокътната. естествено се намери защото някой е видял копието на засрахователната полица в жабката.

в останалите 4 случая - разбити ключалки, изкривен бастун и волан и т.н. и т.н.

В момента, в който на стъклата се появиха лепенки, тая кола не бе барната (като изключим от голямата градушка) нито веднъж. спряхме да пускаме дори алармата, забравяли сме я дори откючена пред блока... нито веднъж!! това беше преди ок 6 години.... мислих че нещата от тогава поне малко са се променили :(
иначе от полицията казаха точно същото 1 час след кражбата когато я обявихме - "оо, тая кола сигурно е вече в сърбия или на части или и двете"

Добре че все пак се намери... иначе почти беше взето решение за покупка на Рено 19, отчитайки малкия шанс да се намери...

Да е жив и здрав пасата - вярно ни служише, а сега все още върви по софийските улици доколкото знам.

Дано има поне някакво положително развитие колега... съчуствам ти! но както вече бе казано - бъди жив и здрав - пари се губят и се печелят. Ако не се намери ти пожелавам по хубава да имаш... а крадците - вярвам че има кой да се погрижи за тях. рано или късно.

Потребителски аватар
jorko1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorko1 » Пет 08 фев 2008 15:54

колега искренно съжалявам за колата.Аз съм от люлин и ще се оглеждам за нея постоянно. А пък ако имам късмет да ги намеря и гепачите ги карам на панчерево обаждам се на половината форум и започва забавата

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”