Искам да се оплача за поредната вандалска проява!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Кой е казал, че аз ще го правя? Подобна "услуга" от мургвави "трудоваци" струва между 20 и 50 лв.
А подобни "мутри" с такива коли имат немалко врагове, а този "почерк" е на разни лица, вече известни на МВР 

Последна промяна от Kingpin на Пет 21 дек 2007 12:19, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
смешна ситуация....която е можела да се реши толкова лесно и безпроблемно......веднъж бях спрял пред блок на познат оказа се че съм спрял на мястото на НЯКОЙ СМЕШНИК...колата ми беше надрана...просто има много нискоинтелигентни и прости хора срещу които за съжаление нищо не може да се направи...продължаваш напред.....дано каското оправят всички проблеми по колата и повече просто не спирай там...ако имаш нерви и си психопат падни на тяхното ниво и ти им надери колите ако ще се почувстваш по добре....
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Колега съжалявам за случката !!! Как може да има такива хора !?!?!?!?! Какво се чудя това е нормално за България !?!?!?! Относно това дето си казал за селянина с колата не си това ти, а те !!! Тяхното е абсолютна селска и вандалска постъпка !!! В една нормална държава със закони тези трябва да бъдат съдени, а ти трябва да получиш голямо обещетение за нанесените щети по колата и за нанесения психически тормоз, на който са те подложили тези маймуняци !!! Но тръгнеш ли да ходиш по съдилища делата ще се протакат много дълго, а и ще си навлечеш много други проблеми защото зад тая дето се е возила в колата седят много пари , а в БГ хората с парите си правят, каквото искат и за тях законите и човешките права на другите хора неважат !!!
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Искам да се оплача за поредната вандалска проява!
Koksan написа:....
Дайте да се съберем и да ги смааам от бой

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Kолега, съжалявам много за случката , но ако правиш нещо, нека бъде легално, въпреки , че според мен няма да се стигне до никъде.
Ако искаш ги съди, но дори и да спечелиш, нервите и парите които ще изхабиш не си струват, освен ако не искаш да го направиш за принципа.
Криминални изпълнения не върши , те само ще се обърнат против теб.
На гореписалите клавиатурни биячи бих казал само едно:
90% от вас на мястото на момчето ще се посерат в гащите, на останалите успех!
Зад клавиатурата всеки е бат Рамбо.
Ако искаш ги съди, но дори и да спечелиш, нервите и парите които ще изхабиш не си струват, освен ако не искаш да го направиш за принципа.
Криминални изпълнения не върши , те само ще се обърнат против теб.
На гореписалите клавиатурни биячи бих казал само едно:
90% от вас на мястото на момчето ще се посерат в гащите, на останалите успех!
Зад клавиатурата всеки е бат Рамбо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Малоумници колкото искаш....И те не са само в София.Аз тъкмо си бях купил ''Половера'' и се прибирам в Сливен на гости на наще и първата вечер си паркирам пред нас до на баща ми жигулата....Сутринта кво да видя някво ,,X'' на задното стъкло...Не искам и да мисля какво са мислели да пишат сигурно нещо ги е секнало...Та за тея не се ядосвай дори полицията да не ги накаже той Господ и животът ги е наказал достатъчно....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”