Сноуборд на жълтите павета блокира София за 2 седмици

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Съб 22 дек 2007 19:05

Откъде го измислиха тоя коментатор бре.Баси направо едва го гледам предаването :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 22 дек 2007 19:28

Момчетата се справят много добре, браво на тях :kef: :kef: :kef: а коментатора наистина е гола вода mhihi

Потребителски аватар
ShaShi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ShaShi » Съб 22 дек 2007 19:48

Коментаторите са си добре, кво разбирате вие от термините за сноуборд :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 22 дек 2007 19:52

Разбираме ние разбирамееееее :wink:

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Съб 22 дек 2007 20:03

Не ми говорете за коментатори снощи като бях така се изложиха, че надали международната федерация ще направи отново кръг в Бг :lol:

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Съб 22 дек 2007 21:04

groznika написа:Аз пък днес бях на бул Сливница и ми се е*а мамата от задръстване!
Мерси на мистър Бойко за поредната тъпотия в центъра на столицата!

Екстра си беше "тъпнята", :yeaha: :024: , пък някой вместо да се чудят за какво да роптаят и да се нервират, да бяха дошли да се покефят малко и да се насладят на красотата на спорта! :bowdown Не тези 500м затворени от жълтите павета бяха причина за големите задръствания, а истерията около празниците!

carmaniak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот carmaniak » Съб 22 дек 2007 23:28

и както всички са тръгнали за подаръци , лудницата е пълна

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 23 дек 2007 0:22

bulr1dr написа:
groznika написа:Аз пък днес бях на бул Сливница и ми се е*а мамата от задръстване!
Мерси на мистър Бойко за поредната тъпотия в центъра на столицата!

Екстра си беше "тъпнята", :yeaha: :024: , пък някой вместо да се чудят за какво да роптаят и да се нервират, да бяха дошли да се покефят малко и да се насладят на красотата на спорта! :bowdown Не тези 500м затворени от жълтите павета бяха причина за големите задръствания, а истерията около празниците!

Ако ти си нямаш работа то АЗ и стотици други си имаме макар и да е събота!
Също така след като се водиш софиянец трябва да ти е ясно точно тези 500 м каква роля играят за движението в столицата.
Оня клоун кмета що не го спретна тоя номер преди изборите а?

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Нед 23 дек 2007 1:23

[quote]Ако ти си нямаш работа то АЗ и стотици други си имаме макар и да е събота!
Също така след като се водиш софиянец трябва да ти е ясно точно тези 500 м каква роля играят за движението в столицата.
Оня клоун кмета що не го спретна тоя номер преди изборите а?[quote]

Виж сега не ме разбирай погрешно, не се заяждам, определно тези 500м са направили задръстване по Дондуков и някоя друга околна улица, но масовите задръствания си бяха основно от това че всички се бяха юрнали нанякъде я за подаръци я да се прибират! Този път поне жълтите павета бяха затворени за нещо хубаво, а именно вид спорт и много хора бяха там и атмосферата и всичко като цяло беше много приятно и добре направено! И аз се поизнервих малко, че като за съботен ден беше задръстено като за делничен, но като отидох там се оттърсих... :wink:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 23 дек 2007 11:29

След като видях пистата осъзнах че по красиво нещо в центъра на София няма,по добре целия център да стане пешеходна зона.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 23 дек 2007 11:50

bulr1dr написа:
Ако ти си нямаш работа то АЗ и стотици други си имаме макар и да е събота!
Оня клоун кмета що не го спретна тоя номер преди изборите а?

Виж сега не ме разбирай погрешно, не се заяждам, определно тези 500м са направили задръстване по Дондуков и някоя друга околна улица, но масовите задръствания си бяха основно от това че всички се бяха юрнали нанякъде я за подаръци я да се прибират! Този път поне жълтите павета бяха затворени за нещо хубаво, а именно вид спорт и много хора бяха там и атмосферата и всичко като цяло беше много приятно и добре направено! И аз се поизнервих малко, че като за съботен ден беше задръстено като за делничен, но като отидох там се оттърсих... :wink:

Аз също не искам да се карам с никого :)
Исках просто да изкажа недоволството си, че при наличният трафик и натоварването по празниците е пълно безумие да се блокира тази артерия.
Както съм писал и по напред в темата - места за подобно мероприятие има колкото искаш. Изключително удобно можеше да се направи в Борисовата градина, в южният парк, на Витоша или пък пред А. Невски без да има такива грозни последици.
Изключително съм подразнен от безхаберието на общината! Това си е чисто безобразие и е крайно грозно спрямо софиянци и гости на столицата.
Повече от очевидно е, че някой е взел парата пък трафика в София да се оправя сам!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”