groznika написа:Аз пък днес бях на бул Сливница и ми се е*а мамата от задръстване!
Мерси на мистър Бойко за поредната тъпотия в центъра на столицата!
bulr1dr написа:groznika написа:Аз пък днес бях на бул Сливница и ми се е*а мамата от задръстване!
Мерси на мистър Бойко за поредната тъпотия в центъра на столицата!
Екстра си беше "тъпнята",![]()
, пък някой вместо да се чудят за какво да роптаят и да се нервират, да бяха дошли да се покефят малко и да се насладят на красотата на спорта!
Не тези 500м затворени от жълтите павета бяха причина за големите задръствания, а истерията около празниците!
bulr1dr написа:Ако ти си нямаш работа то АЗ и стотици други си имаме макар и да е събота!
Също така след като се водиш софиянец трябва да ти е ясно точно тези 500 м каква роля играят за движението в столицата.
Оня клоун кмета що не го спретна тоя номер преди изборите а?
Виж сега не ме разбирай погрешно, не се заяждам, определно тези 500м са направили задръстване по Дондуков и някоя друга околна улица, но масовите задръствания си бяха основно от това че всички се бяха юрнали нанякъде я за подаръци я да се прибират! Този път поне жълтите павета бяха затворени за нещо хубаво, а именно вид спорт и много хора бяха там и атмосферата и всичко като цяло беше много приятно и добре направено! И аз се поизнервих малко, че като за съботен ден беше задръстено като за делничен, но като отидох там се оттърсих...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта