Гледам снощи Discovery и попаднах на някакво предаване за коли. Водещите взели, че се хванали на бас коя кола ще се строши първа, ако я карат на писта без масло в мотора и без вода в радиатора.
Взеха Jaguar от 1993 и fiat uno от 1994 моторите не ги чух, но английското ще е поне 180коня, че и нагоре, а фиата около 60 к. И двете са бензин и ги караха не много бързо.
Така изглежда Jaguar-a
http://www.classic-garage.se/webmotor/n ... 0_0084.jpg
Така уното
http://www.allcarpictures.com/pictures/ ... at-uno.jpg
Ягуара навъртя 15 обиколки без да припуши и без да издава странни звуци. Даже го спряха нарочно, защото очевидно нямаше да се повреди.
Уното и то 15 обиколки обаче почна да издава странни звуци още в началото. Накрая уточниха, че уното е имало 1,5 л. масло в картера, но без капка вода. Пак нарочно го спряха, щото не се чупи.
Какво ще кажете, дали е някаква TV-шашма?
Дали нашите кошници са толкова корави?
Jaguar и Fiat uno вървят без масло и вода???
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:А бе не може да им се вярва много ...това дето си гледал е предаване на братята Лудолф - моргаджиите .... по скоро е забавно предаване ... тези правиха и гонка между едно рено от времето на Луи де Фюнес и трабант ....не е нещо сериозно .... и всякакви изводи биха били прибързани

Видя ми се странно. Без вода, аиде примерно може да се допусне, че ще изкара 15 рунда, ама без масло

Бе не знам. Може тоз англ. мотор (не му знам кубиците 2.5 - па може и 3.0 куб.см.) да е егати highlander-a

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Много странно, бях чувал за една добавка за моторното масло която като я сипеш и известно време поработи двигателя може 3 часа да издържи без капка масло след това.
А иначе аз като налея едно масло в мотора и после не доливам до като не му дойде времето за смяна и съм сменял на 13000 и на 14000.
И вчера като махнахме капака на клапаните и всичко беше като ново.
Без перка съм минавал през най големите задръствания и всичко ми беше ок (въпреки че вдигна висока температура).
Според мен в случая зависи от обстоятелствата (реалните) не тези дето ми ги показват и според мен има шашма. (примерно колите са на въздушно охлаждане ...хехехех
)
А иначе аз като налея едно масло в мотора и после не доливам до като не му дойде времето за смяна и съм сменял на 13000 и на 14000.
И вчера като махнахме капака на клапаните и всичко беше като ново.
Без перка съм минавал през най големите задръствания и всичко ми беше ок (въпреки че вдигна висока температура).
Според мен в случая зависи от обстоятелствата (реалните) не тези дето ми ги показват и според мен има шашма. (примерно колите са на въздушно охлаждане ...хехехех

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
На телевизия не вярвам ! На реклами - още по малко ..... а това шоу на Лудолф си личи , че е як цирк .... правят се на интересни ! За рекламите - хеле па там какви са измамници ...особено като започнат да цитират цифри ми късат сърцето : Нашия продукт е единствения в света ( да бе
) които е изследван във водещ институт ( кой бе , копеле ) и ви гарантира ( как бе , смотаняци ) ДО ( аа е тва е ключово , да не може да ви дадем под съд за лъжа ) 33, 3432% ( как пък го разбрахте ) по голяма еди какво си
Ама гледат , че народа става яко тъп и се хваща и карат как си знаят

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Я кажете точно как се казва това предаване,че не го намирам
Преди малко го гледах 2 ри пас

леле , като гледам какви са моргаджиите на "технически грамотните шваби " направо ми става лошо какви са тези на италианците ...мама миа ...моята е италианка

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди години в една горичка
боричкайки се
с една кака
ми гепиха маската на Вартбурга
, а с нея излиза и радиатора барабар с фаровете
, та карах до вкъщи без радиатор
и едва ли с някаква вода към 15км. на 2 кратки почивки поливайки с вода
, като първите 3-4км. карах като на рали, белким стигна крадците