Па дай ми,като имаш.. няма да е зле да се различаваме ... ще има доста плюсове
Карах от 17 когато попринцип са най-големите задръствания,днеш беше доста спокойно и минах почти без нерви...

Днес по магистрала Хемус тунелите-малък ад !
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами не е точно така,щото повечето "селяци" са си останали в Софияikonoma написа:Каквото и да приказваме Audi_RS* е прав. Всички селяци се юрнаха и задръстиха София. Затова по време на празници "софиянци" си отиват по родните места.
А за "селяците",май верно са дошли да пазаруват.Все едно си нямат магазини
Аман
ААЩ
айде Ц
Развалихте темата за ХЕмус-а

- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Аз също бях из между каръците баш тогава да се пребирам към Плевен. Катастрофата в тунела беше бруталничка. Една от колите я бяха сгънали и отпред и отзад. В тунела си изгасих двигателя .. само отпусках ръчната когато се предвижвахме. Жалко, че не бяха много тези дето се усетиха да го направят.
Общо взето голямо пътуване падна ... тръгнах в 13:30 и в Плевен бях в 17:00.
По въпроса с времето ... много приятно даже беше, печеше си слънце и някои даже прозорците си бяхме отворили
Общо взето голямо пътуване падна ... тръгнах в 13:30 и в Плевен бях в 17:00.
По въпроса с времето ... много приятно даже беше, печеше си слънце и някои даже прозорците си бяхме отворили

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз тръгвам утре сутрин за Варна. Ще гледам преди 10ч да изляза от София и дано няма подобни задръсвания. Макар, че се надявам потока да се е изнесъл петък и събота.
Аз в София рядко карам, последно време почити не карам, защото работя на цетъра и не ми се дават по 7-8лв на ден за синя зона само да ми седи колата там при положение, че едно талонче от 6лв отивам и се връщам 5 дена подред.
Мене по ме е яд на софиянците
като излезна от София например в петък и трябва да ги прескачам всичките, тръгнали за околните села и градчета. А пътя до Варна е дълаг. Хубаво е, че до Търново се поизчиства пътя.
Та софиянците може да са големи шофери тук по задръсванията и да правят какви ли не чупки, най ме кефят ВАТМАНИТЕ
само по транваините линии карат, ама на извън градско оле мале... Или като бабички карат или на принципа 120-80-120-80 Ужас ...
П.П. Много моля никой да не се обижда, мението ми е ОБЩО и не визира никой конкретно!
Аз в София рядко карам, последно време почити не карам, защото работя на цетъра и не ми се дават по 7-8лв на ден за синя зона само да ми седи колата там при положение, че едно талонче от 6лв отивам и се връщам 5 дена подред.
Мене по ме е яд на софиянците

П.П. Много моля никой да не се обижда, мението ми е ОБЩО и не визира никой конкретно!
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател: