Абе некой можели да помогне малко с едно ниво че си е ебало мамата вече сигурно 3 месеца немое го мина незнам кво да направа.
Нивото е: някв руини и два пътя перпендикулярни по който вървят два танка,кво требе направата да го мина П.С. мали как го обясних
MITKO_DVD написа:Абе некой можели да помогне малко с едно ниво че си е ебало мамата вече сигурно 3 месеца немое го мина незнам кво да направа. Нивото е: някв руини и два пътя перпендикулярни по който вървят два танка,кво требе направата да го мина П.С. мали как го обясних
black` написа:Мале тая новата Call of duty 4 е лудница. 2 дена не мога да отлепа от монитора... Правете сървар за нея.
И аз вече седмица не мога да стана, пуснал съм го на най-хард и някой мисий направо по 5 часа ги цикля! Една от най-реалните и детайлни игри правена някога!
COD4 е невероятна във всяко отношение. Предишните не ги бях пипвал но тая просто ме смая. Бомбандировката около църквата и обиколките с пича с шумките облечен бяха възможно най интересни. чудна, чудна. а за да цъкате в мрежа сигурно знаете - трябва да сте с различни срийни номера.
black` написа:Мале тая новата Call of duty 4 е лудница. 2 дена не мога да отлепа от монитора... Правете сървар за нея.
Помагаите тука съм с ЖЕ Форс 5 5700 128 МБ но проблема е че играта иска ПС 3 ...ако някои знае как се емулира ще е върховно просто... Защото не ми тръгва просто плюе още в началото заради тия пиксели...