дизел или бензин+газ
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
andro_ написа:Gigabyte написа:Пък и най-мраза като се возя с някоя кола на газ и засмърди в цялата кола на газ....
Аз съм С ГИ и не знам какво е това да ти мирише на газ.
НО подкрепям идеята за дизелов автомобил.По-изгодно ми се вижда.А и 1.9 ТДИ тата са добри машинки.
Е на някой коли особенно при бакшишите много смърди на газ ама явно го ползват за ароматизатор
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
dxd написа:SuperMoto написа:По-евтино от газта сега няма!А,относно поддръжката на дизела не ми се говори!!!А,1.8,90к.с. е един от наи-здравите мотори на VW,ама не много икономичен,по-добре си вземи 1.6,101к.с.повече варви,а харчи по-малко!!!
Хахахаха не мога-това е голям бисер![]()
Погледни си каталога и виж че 101 коня е по-бърз на ускорение 0-100км/ч с близо цяла секунда
А ако пък не вярваш, може да сдавим мойто и твойто голфи
Иначе сега по темата - за газ според мен 1.8 е много по-добър вариант
няма да ги имаш тия проблеми както би ги имал при 1.6
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
-
Dino18
- Автомобил:
- Двигател:
Преди имах Г2 90кс моноинжекция(май беше RP двигател ако не греша ).Мисля че този на тройката не е много по различен от онзи на Г2-то . Засякох разхода на газ за цялото време което го имах ,около 3 години .При 50/50 градско/извинградско и целогодишно каране разхода заспа точно на 9 на 100 .Ползвал съм и климатика при това .Градското обаче си беше основно в Пловдив а извънградското Пл- Ямбол -Варна. Бях и много доволен от подръжката ,нищо работа.Сега съм много навит на Г3 с този ABS двигател но доколкото разбрах има маи и друг ADZ . Някои знае ли нещо повече за това ,кой е по добър и въобще този ADZ среща ли се ?
И другия по голям проблем ,Как да намеря Г3 с ABS в добро състояние ,.Плащам дебело стига да е добър.
И другия по голям проблем ,Как да намеря Г3 с ABS в добро състояние ,.Плащам дебело стига да е добър.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”